Skip to main content

Posts

Showing posts from December, 2013

Happy Anniversary Darl~ 11.12.13

11.12.13 Tarikh yang cantik kan...Guess what...Thats my Anniversary day...Aku ajak Gmie pergi Melaka....sebab hari tu pergi tapi tak berjalan sakan la...So this time tidur 1 malam...Aku macam biasa la...mesti dah sediakan hadiah utk dia awal-awal lagi...Tapi dia ?? hurm dah agak dah...lelaki selalu dah mcm ni...perempuan je yang selalu ingat...takpelah...dia nak hadiahkan aku rumah kott...Wahhh...hahahaha... So...kat sini aku akan post gambar2 masa dekat Negeri Bersejarah tuu... 
 Tg.Bidara dgn Dia  Pusing2 Bandar Melaka Ternampak Hotel Abg Nd...hahahaha

 Udang ni dia yang ambil....first time ni aku makan...bapak mahalll
 View from Taming Sari Tower
 Dengan adik aku dan kawan2 dia


 Dinner with all sea animal...hahahahahah