Skip to main content

Posts

Showing posts from January, 2011

DAPAT CINCIN DARI GMIE

semalam aku jmep gmie....dy bg aku brg..tp dy suh aku bkk kt uma..bler aku da blkuma aku bkk la..aku tgk lam tu ade 1cibcib 1 surat dan duit..aku bace surat tu..dy ckp da lme dy na bg cincin tu..hmm...dy ckp dy sygkn dku akn cube jd yg trbaik tuk aku..dy m mintak maaf sbb ta sempurne...naty aku msukkn pi c surat tu..tah la..aku ta ase heppy puh dpt cincin tu..sedey lg ade la..tah la aku pk kt edy..aku de g tau dy semalam..dy ta ley time sume ni..kesian aku kt dy... tp tah la...aku gak yg ckp spe yg cpt dy dpt..sume aku yg ckp..so aku tah la..mlm ni aku wa solat istikarah mohon allah berikan petunjuk kt aku...aminnn

tanggal perpisahan

arini 16hb januari 2011..aku dan dy da tde pape...dy yg ckpkn dlu..mmg aku nak clash..tp ta sgke secepat ini..aku baru na ingt cube tuk cinte dy blk..tp mlm ni gk dy yg lpskn aku,,,pedih aty aku..tp ni gk yg aku nak..cume aku ta sgke akn cpt mcm ni...maafkn aku mi..aku syg kau sgt2...aku cnte kau..tp tah la mie..aku baru na cube mcm dlu balik..tp kau da lpskn aku mlm ni..aku doakn yg terbaik buat kau mie..smuge kau dpt ape yg kau capai..n mgkn ade kebahagian dlm perpisahan ni....cume pasny aku akn aggp kau tak pernah wujud lam idop aku....lov u zulhilmy b amer hamzah...starting couple 13 oktober 2010-16 january 2011...

trips ke pangkor

Bermula pd 7 hb januari 2011..kmi sume berkumpul di rumah eca..dalam pukul 10am baru gerak ke pangkor gune jln lme..k.selangor..berhenti mkn d tg karang aku sempat jmpe kak nor..lps tu kaim troskn perjalanan ke lumut..smpai di jetty lumut pukul 2 lbih mcm tu..naik bot tros ke jetty pangkor..sesampai jetty eca g bank jap..then amex van tuk ke teluk nipah..smpai kami check in di rimba kem chalet..lps tu jln kaki keluar sikit tuk crk mkn ...tp malang tol kdai mkn tu ta sedap lnsg..hahah..kami pun jln la blk ke chalet..mse tu da kol 5 lbeh..kami main bola pantai..agk hepy la jgk evenpun 4 org je..lps main tu kami main lak rat hole..hehe abg kamal ngn eca kalah..spe yg kalah kne hukum tanam..org petame yg kami tnk eca la..lps tu gmi akhir skaly aku..huhu..aku sempat rakam sume tu...magrib da pun smpai.kami sume blk chalet then mndy sume..abg kamal kua jln2..aku gmi n eca g jln2 tepi pntai crk abg kamal smbil snaps pic..tp ta jmpe abg kamal..lps sume sttle aku ngn gmie kua g kdai..crk sumti…