Skip to main content

Posts

Showing posts from July, 2013

How To Lost Weight (Caiyokk Zetty )

Do And Dont !!!! Do it Starting Now !!!

Simple Steps to Kick Start Your Weight Loss Below are simple tips that have worked well for many of my clients. Before we get into the practical stuff, I would like to make a couple of suggestions. I know that while weight loss is simple, for many it is not necessarily easy. Forget about losing weight, think about getting healthy. Needless to say excess weight is dangerous for your health. So many illnesses are associated with excess weight: From poor energy and achy joints, through heart disease & diabetes to cancer and premature death. Therefore, instead of going on another diet, decide that you are worthy of being healthy and of living a long and healthy life. This will help you change the way think about food and physical activity. It is not all or none As you start eating healthy and doing the right things for yourself, you will feel better. When you slip into old habits you will notice the difference in how you feel – your energy levels m…

Ramadhan 2013

Assalamualaikum.... Hari ni tarikh 12hb 7 2013 bersamaan 3 ramadhan...Dah 3 hari berpuasa....Hari pertama berbuka dengan mama semua...Ke2 pun sama...Hari ni aku nak pergi Gym...soo berbuka dekat sini je la...then pukul 8 terus pergi Gym....Tahun ni aku raya ke Negeri 9 lah ikut gmie...sebab last year dia ikut kami...Lagi pun this year mama kene kerja...So takde masalah la untuk raya tahun ni...Aku amek cuti sehari jer...Total aku cuti 4 hari je larh...Khamis-Ahad....Huhuhu...Ramadhan tahun ni agak biasa la..mungkin sebab aku kerja...so tak rasa sgt suasana nye...Tahin lepas rasa la jugak..sebab hari2 g bazar...So takde ape sgt aku nak cerita nih....Aku tengah tunggu Period aku ni...Berdebar pulak rasanya.....

Tentang aku....

Aku tak tahu la kenapa skrg ni aku susah sgt nak berjauhan dengan dia....Bila kteorg bergadoh...Tak sampai sehari aku mesti resah...Rasa lain macam kalau dia takde...Even pun kadang2 tu dia punya salah pun (pada aku la dia punya salah) tapi still aku yang akan mintak maaf dekat dia...Dia takda sebelah aku semalam aku dah risau....Dalam kata lain aku memang tak boleh hidup tanpa dia...Dia aku tak tahu la sama macam aku ke tak...Mungkin tu naluri seorang isteri...tapi dulu aku tak macam ni...aku lagi suka kalau dia tak balik bila bergadoh...Hahahahaha...Sekarang ni je lain sangat rasanya....Mungkin aku still rasa kesepian setelah
tinggalkan aku....Sebenarnya pemergian bagi impak besar dalam hidup aku even aku tak pernah menangis masa aku tahu dia dah tak ada...Mungkin aku dah terlalu tabah...Tapi dalam hati ni hanya Allah yang tahu macam mana rasa kehilangan anak yang dikandung walaupun hanya 5 bulan diberi kesempatan.....Setiap hari dia bergerak dalam aku...Tiba-tiba....sekelip mata...K…

Aku reka sendiri jerr,,ahakss

Dengan izin allah yang maha Pengasih lagi maha penyanyang..yang lebih tahu dari segala mahkluk sekalian alam...11.12.2012  bersamaan  15 Muharram 1432 dua Jiwa menjadi..dua nama yang tertulis pada Loh Mahfuz bersatu dengan izin Allah s.w.t...alhamdullilah..Hati ini bersatu dengan perasaan cinta yang selama ini di curahkan dengan penuh kasih & sayang