Skip to main content

Posts

Showing posts from July, 2011

16hb Julai 2011 Hospital Selayang

hye assalamualaikum..mse ary sabtu tu..aku g hdpital selayang..kne thn kt sane..kne wat operation la...mama eca ngn gmie yg anta aku g hsptal...amek darah dokter tu cucuk sane cucuk sini..adess abis tgn aku,...aku kne anta kat wad..tgkt 11c..mule2 dokter tu cek la...then dy kate aku kne thn la..mlm nye atau esok aku kne operate la..aku pun baring je la kat wad...gmie dtg anta brg sume..mlm aku tggl sorang la..aku kne puase sbb esok na operate...mlm yg sunyi kt hdpital..ead tu aku dok sorang je...mlm tu nurse dtg..cucuk tgn aku tuk msuk air..sakit beno...ni la kali pertame aku msuk hspital...lps tu pg tu kol 6 lbih da dgr nurse sume dtg...lalu lalang dpn ead aku..pg2 gmie da dtg anta brg mndi...lps mndi aku kne msuk air...gmie pun prgi..lps tu abg k dtg..teman aku...aku asik tido je la..nurse ckp na operate kol 8..tp smpai kol 11 pg pun ta operate...sbb nurse ckp ade rmai lg yg operation..dlm pukul 12 lbih..nurse dtg suh aku tkr baju tuk ke bilik bedah..ni la kali pertame aku msuk bili…

9 Petua Kelamin Suami Isteri

Petua hubungan intim Berikut adalah petua orang tua-tua untuk kebahagian suami isteri. Jika diamalkan selalu, anda akan mendapat faedahnya :
♥ 1. Jangan kencing di dalam air. Contohnya ketika mandi di dalam sungai, kolam atau yang bersamaan maksud dengannya. ♥2. Jangan terus basuh atau mengenakan air pada alat kemaluan anda iaitu selepas melakukan seks . Biarkan setengah jam untuk mendapatkan hasil yang baik.♥3. Jangan lakukan seks di dalam bilik berhawa dingin.♥4. Jangan makan bersulam air (makan dan minum serentak). Biarkan ½ jam selepas makan barulah air diambil.♥5. Jangan gunakan sebarang ubat kebas (tahan lama).♥6. Tidak digalakkan kemaluan anda dihisap oleh pasangan anda secara rakus kerana boleh menyebabkan urat nadi prostate tidak berfungsi dengan baik. Prostate sebenarnya adalah alat bagi memanaskan badan dan melancarkan peredaran darah. (Sekiranya pantang-larang ini tidak diikuti, darah anda akan menjadi sejuk).♥7. Tidak digalakkan mengambil makanan-makanan sejuk. Selalukan men…

12 JULAI 2011

Tarikh yg takan aku lupekan..seumor idop aku ni yg pertame trjadi..mungkin ade hikmah setiap yg terjadi..mgkin dy tanak care mcm ni..mgkin ni sume peringatan kpd aku dan dy...tapi seyes aku kecewa tau ni sume...macam ta caye pun ade..mse aku dgr tu ase cm na pitam..gelap pandangan mata aku...baru aku tahu ape perasaan perempuan yang alami perkara yang same dengan aku ni...ni baru permulaan...kalau da lame aku tatau la..mcm mne la aku ley ta persaan....smpai da jd cmni baru aku tau..na nyesal pun ta gune..mende da trjadi pun...

Puisi

After breakfast we go for a walk...
Strolling in the fresh air...
 thinking about what will bring today
today...

Boulevard-Dan Byrd

I don't know why, You said goodbye Just let me know you didn't go forever my love Please tell me why, You make me cry I beg you please on my knees if that's what you want me to
Chorus: Never knew that it would go so far When you left me on that boulevard Come again you would release my pain And we could be lovers again Just one more chance, Another dance And let me feel it isn't real that I've been losing you This sun will rise, Within your eyes Come back to me and we will be happy together
Chorus
Maybe today, I'll make you stay A little while just for a smile and love together For I will show, A place I know In Tokyo where we could be happy forever

Kerana renungan mata... Kerana kuasa mata aku dan kau tertusuk ke hati.. kerana pelukkan mu... kerana kasih sayangmu.. kerana segalanya yang kau beri yang ku terima... kerana pengalaman pahit dan manis yang kita lalui.. hati ini tetap utuh namamu.. love u so much.
hasil nukiran-Gmie Marcello-

(^_^)

Assalamualaikum...hye lme gk aku ta tulis blog ni..hmm...sejak clash aritu...aku ngn dy...ssh la na ckp..aku pun tatau na wt ape ni..mmg aku tde org lain pun..tp nape aku ta ley trime dy...myb skunk ni aku pk tuk mse depan aku..bkn nye dy tde mse depan..tp kalau na tggu dy mmg lmbt lagi la kn...aku kne pk adik2 aku ngn mama aku...kami kne ade sorang laki yg ley take care adik2 aku...dy masih mude sgt lg..n pendirian dy pun ta tetap...jap ckp na kawin..jap ckp tanak lg la ape la sume..so wt pe aku na tggu lg dy kn...tapi kdg2 tu aku tkot kehilangan dy..tp lam mse yg same gk aku takot tuk bersame dy..aku tkot perkare yg same akn terulang lagi..pahit tuk ku telan..tp trpkse gk aku telan...patut ke aku amek risiko??aku ni da ase sunyi lam idop ni..n ape yg aku nak dlu mse aku kawin aku ta dpt lagi..aku na ade anak..ade family..dsebabkan aku nye perkahwinan dlu kecundang..now aku na family sndri yg insyallah akn smpai akhir hayat...aku mmg ase sunyi..n aku tanak percintaan..yg aku nak perk…