Skip to main content

Posts

Showing posts from February, 2016

Suri Rumah Sepenuh Masa-1 Jan 2016

Hi Happy New Year semua......agak lama aku tak update blog ni kan...Aku nak cerita pasal aku hari ni...30hb Dec 2015 contract kerja aku dah tamat...Diorang tak sambungkan pun contract aku...Takpe la...aku tak kisah pun...So lepas ni aku dah di labelkan sebagai suri rumah sepenuh masa...Untuk hari pertama tu,memang aku gila la sekejap nak buat apa pun tak tahu...Al maklum la dah bekerja selama 8 tahun..tetibe tup tup takde koje...Mau tak mereng aku sekejap nak buat apa kat rumah...So Azam tahun baru ni aku nak buat anak...hahaha...Semoga Allah permudahkan dan makbulkan permintaan aku ni...Dah lama tak rasa mengandung...Tapi kalau takde Rezki lagi aku nak buat macam mana...pergi holiday je la jawab nye...Bulan 2 ni kami akan ke Phuket...Happy Holidayyyy