Skip to main content

Posts

Showing posts from August, 2014

Bulan Ogos 2014

Assalamualaikum...

Harap korang sehat walafiat....Bulan syawal..Dah lepas raya utk tahun ni kan...terasa sekejap sgt masa berlalu sekarang ni....Lagi sikit  je aku akan masuk 24 tahun...tapi...still belum diberi rezeki anak...Aku pun tak tahu apa masalah aku...nak kata tak leh peknen...Rasa nya dah tiga kali aku mengandung...Cuma rezki untuk aku belum sampai....i wonder when??? huhuhu...Macam post aku yang lepas...Sekarang aku akan pergi Hospital Selayang...try kat sane pulak...Kite kene usaha macam mana cara sekali pun...Nak seribu daya kan...Tak nak seribu dalih...bab anak sape yang tak nak kan ?? haha Zetty Junior tapi copy paste muka Gmie...hahaha...Bos aku pun ada syorkan aku macam-macam cara...Oleh kerana dia tu Cina dah tentu lah dia suruh aku try Perubatan cina...ahaksss...Ada macam-macam nama ubat dia bagi kat aku...Tapi aku tak berkesempatan lagi nak carik...Lagi pun Ubat cina ni semua mahal gila baiii...Jenuh aku nanti...So cara murah adalah pergi ke Hospital Gomen je nyah …

Dugaan April 2014

April...Terlalu banyak benda yang jadi...5 April 2014....Birthday aku....tapi sehari sebelum birthday aku...Aku di kejutkan dengan satu berita...Guess what....to shock...sampai aku ingatkan orang tu main-main...Lepas aku habis lunch...baru je masuk offiece...Dia call...aku ingatkan dia la...sekali ade suara orang lain...Orang tu bagi tahu aku..."Kak suami akak xcident"...Mula-mula aku ingatkan dia main-main..Yerla esok birthday aku plak...Mana la tau kot2 Dia saja nak gurau2...Sekali budak tu macam serius je..Hah apa lagi berderau terus darah aku...badan jadi lemah...Terasa longgar semua...menggigil aku...Budak tu cakap Dia ada dekat depan Ikano...Terus aku jadi kelam kabut la...gelap dunia aku ni sekejap...Aku pun terus la pergi sana....belum sempat aku sampai sana...Awal call....katanya Ambulan dah sampai...Aku pun terus la pergi Hospital...Perasaan aku kosong...tapi aku bersyukur dia tak apa-apa....Cuma aku tak mampu nak menangis...mungkin sebab aku ni seorang yang tabah.…