Skip to main content

Posts

Showing posts from February, 2012

Jangan Bongkak Sangat Dengan Kata-Kata Kau tu

Hahaha kelakar la...sampai tulih kat blog tuu...takan bengang giler hnye sebab aku tak bagi pkai laptop smpai na ckp mcm tuu...kau ckp aku kawin sebab org tu hensem..kau tau ke ape yg kau ckp ??kau tau ke kisah cinta aku ?? jodoh aku ngn die..bkn sebab aku kawin ngn die sbb die hensem ke ape...N aku takan kawin la HANYA kerana org tu KAYA !!!! rich doenst means anytink to me at all...SEBAB aku da pena kawin dgn org kaye !!! kaye saje tak beriman wt pe..??? AND aku sendiri berjanji even aku susah 1 hari nanti...aku takan minx tlg kau....kau kaye ke 1 hari nanti....ADE aku kisah ??? N aku ta habiskan sekolah pun SEBAB aku nak keje..TLG Family aku !!! n aku tak kisah kalau org nak pggl aku BODOH sebab tak habis sekolah !!! aku rela jadi budak BODOH yang tak habis sekolah DARI jadi BUDAK BODOH yang habis sekolah mcm kau nii...Kau nak masuk U nanti pun gune duit sape ??? duit kau ??duit keje kau ?? da tentu2 duit mama kan ??n na tau dari mane mama simpan duit byk2 mcm tu ??Dari duit yg aku…

Khas Buat Sahabatku Sekalian Alam

Ya Allah...Sahabatku buah hatiku... Mesra kami penawar duka.. rindu kami menambah cinta... Rajuk kami membuah ceria....
Ya Allah...Silaturrahim kami Ukhwah Fillah Bermusuh kami Nauzubillah... Berpisah mati Insyallah... Pengubat hati Doa Rabitah
Ya Allah...Rahmati kami meniti usia... Jika terpisah kami di alam dunia... Temukan kami di Taman Syurga...