Skip to main content

Jangan Bongkak Sangat Dengan Kata-Kata Kau tu

Hahaha kelakar la...sampai tulih kat blog tuu...takan bengang giler hnye sebab aku tak bagi pkai laptop smpai na ckp mcm tuu...kau ckp aku kawin sebab org tu hensem..kau tau ke ape yg kau ckp ??kau tau ke kisah cinta aku ?? jodoh aku ngn die..bkn sebab aku kawin ngn die sbb die hensem ke ape...N aku takan kawin la HANYA kerana org tu KAYA !!!! rich doenst means anytink to me at all...SEBAB aku da pena kawin dgn org kaye !!! kaye saje tak beriman wt pe..??? AND aku sendiri berjanji even aku susah 1 hari nanti...aku takan minx tlg kau....kau kaye ke 1 hari nanti....ADE aku kisah ??? N aku ta habiskan sekolah pun SEBAB aku nak keje..TLG Family aku !!! n aku tak kisah kalau org nak pggl aku BODOH sebab tak habis sekolah !!! aku rela jadi budak BODOH yang tak habis sekolah DARI jadi BUDAK BODOH yang habis sekolah mcm kau nii...Kau nak masuk U nanti pun gune duit sape ??? duit kau ??duit keje kau ?? da tentu2 duit mama kan ??n na tau dari mane mama simpan duit byk2 mcm tu ??Dari duit yg aku bagi !!! Duit hantaran aku !! Duit cerai aku !! kau tau ape ??? kami sume nak kau tu Belajar smpai habis masuk U supaye boleh tlg FAMILY tlg MAMA...aku tak kisah la kalau kau tnk tlg aku !! aku tak kebuloq pun duit kau lily !!! Kalau kau da niat mcm tu biler kau senang nanti BAGUSla...Just Go On...Kau boleh mengumpat aku smpai mulot kau berbuih...aku tanak BUANG kau hanye sebab kau ckp mcm ney..TAPI hati aku btol2 terluke...kau pk la sendiri..jangan sampai aku tggl kan sume nii...time tu kau pk la sndri ape nak jadi,....

Comments

Popular posts from this blog

Hamil 2017 December

Assalamualaikum...hai semua...hari ni aku nk update pasal kehamilan...Yey bulan December ni aku kembali hamil kali ke 6...Last update aku haritu bulan May 2017...Tu pun kandungan aku tak menjadi...So lps je aku gugur kali ke 5 haritu...Hsptl terus set appointment dengan pakar gynea...Pakar cakap aku memang tak ada masalah untuk mengandung TAPI aku ada masalah untuk kekalkan kandungan aku...Yes tu yang diorang ulang-ulang cakap...So bermula lah Eksperimen atas aku...Ok Mula-mula diorang amek darah untuk cek

Tyroid -ive
Diabetes -ive
System Inmune -ive

TORCH -ive

so far semua negativ...so aku pas bab yang ni...Aku still tggu keputusan untuk Trombofilia...Sejenis penyakit darah beku..atau kalau mengandung darah tu tak sampai kat janin...So janin akan gugur...Bulan March 18 nnti baru dpt tau result dia..Biasa la kalau berurusan dgn Gov mmg lambat...Oke lepas je aku dpt result seperti di atas...and dokter said aku dah boleh preggy balik lepas 6 bulan miscarriage..Then Bulan Nov pun aku sta…

Beraya di Pulau Langkawi 2012

Assalamualaikum dan selamat sejahtera...Masih belum terlambat utk aku ucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri..
Entry kali ini aku nak ceritakan..Kami beraya di Langkawi...

19.08.2012 Ahad 
Pagi tu aku beraye kat Sungai buloh je la dgn kak Muni n My Hubby <3
Rumah pertama kteorg serang , Rumah ecah la..haha lepas tu pergi rumah  K.yt..Lepas tu
pergi umah akie jap...lepak2 tgk baby nani..tros gerak nak g umah Kak Ani...Lepas tu tros ke rumah Ibu di Cheras...Kami bertolak mlm ke Langkawi dlm pukul 9 mlm la lps Isyak...
Perjumpaan di RNR Rawang...Sampai di RNR Rawang..jmpa dgn mamawa n K.Awin
20.08.2012 Isnin :
                                             Sampai di jetty Kuala Perlis pukul 5 pagi...

Urusan beli tiket..Ferri pukul 7 pagi bertolak... Perjalanan dlm 1 jam 10 min ke Langkawi...sampai je kt Langkawi...dorang pergi amek kete sewa..kami tggu di jetty jer dulu...then pergi jln2 jap sementara nak tggu time utk check in...
then pukul 2 kami ke chalet yang dah booking tu.. Mali Perdana…

Misi Tercapai 2017

Hai....entry aku yang lepas mengenai misi hamil aku kan...hehe Misi tu dah hampir tercapai,now aku dah hamil 5 minggu...tapi bukan dengan cara aku kuruskan badan dulu...Aku guna Probee dari Ailin...Aku beli dekat facebook kelab wanita ingin hamil..Saja nak cuba la..tak sampai sebulan penggunaan aku hamil..Semalam aku lewat 2 hari period...So tangan ni gatal dah kan nak buat UPT...debor dah rasa tunggu line keluar...Sekali 2 line...Syukur alhamdullilah sangat kepada Allah swt..Isnin ni nak pergi klinik utk pengesahan lepas tu pergi hospital terus...Untuk pengetahuan korang ni kali ke 5 aku hamil...Aku tak tahu lagi nasib aku macam mana...Aku harap kali ni Allah beri rezeki ini dekat aku...Aku akan update dari semasa ke semasa