Skip to main content

Posts

Showing posts from March, 2012

Kenangan Lalu

Hye assalamulaikum..hari ini aku nak cite tentang kenangan lalu...ni pasal aku ngn Gmie la..haha..bler aku balik je rumah mak mertue aku yang kat sungai buloh tu..mule la teringat mase aku berkawan dgn Gmie dulu...Aku tak cite sume la cuma ambil part2 mcm mane aku kenal dia..mcm mana aku boleh kawan couple & kawin okey..


Okey mule2 nak jadi kawan...Dulu Ecah slalu je ajk gmie lepak bukit..Mase 1st2 sekali aku jmpe Gmie depan2..mase tu aku ngn Ca g bukit...pastu Eca ckp "kol Gmie lah,ajak lepak"...aku pun okey je la..mase tu aku ade Nouvo aku..WSH 1191...haha die dtg naek EX5 die la..mule2 skaly terlintas kt pale otak nakai aku ni "comey gak mamat ni".HAHAHAHAHA...lawak la...lepas tu kawan je la macam biase...



Aku pendek2 kan lah eh...mule jadi teman tapi mesra lah...mase tu aku dok umah yatie...mmg lame jugak la aku kawan..then 1 hari tu nak jadi cite...Gmie pergi Perak kalau tak salah aku la..mase tu pulak aku couple ngn Leepass tu..aku mmg gatai sket..aku mcj k…

Tentang Kawan Aku ni

Hye assalamualaikum..aku nak cerita pasal kawan aku yang sorang nihh...hari tu aku pergi rumah dia...saje la nak jumpa nak ajak lepak...yang aku menyampahnye..nak kua langsung tak boleh !!! BF die tak bagi keluar lnsg..kalau nak keluar..keluar dgn dia je...otak dia la..hari tu aku ajak kua sekali dengan dia..mcm2 alasan dorang bagi...kete taya problem la..nak balik perak dah la...seriously BENCI aku...hek eley...yang lagi menjelikkan...dia boleh cakap "aku tak kisah pun tak keluar "....eeeee aku dah menyirap dah sebenarnye...takkan la nak keluar dengan aku pun tak bagi..aku ni sape pulak..ade jgk laki mcm ney..laki tu aku dah bengang 1 hal...ni yg pompuan ni pun..weyy blom kawin lagi la..nape la ade jgk pompuan yg sengal mcm ni pada zaman mcm ney...sampai sanggup tolak kawan ke tepi semata-mata pasal jantan tu...sebab dia bagi sume yg kau nak..kawan pun kau tolak tepi..aku tak sangke la wey...ehh minah..kau pk la...kau nak hidup sampai mati dengan dia nanti bila dah kawin...…

Tentang Aku & Dia

Hye...aku tak tau la nak ckp mcm mane lagi ni...hari2 bergadoh...baek tak smpai 5 minit..bertekak balik...die langsung tak boleh kalau aku marah die..Semalam die ckp nak pakai kete..sbb die ade audit mlm..aku da ckp da...aku nak gune sebab nak hanta boy g skola..ade ke die suh aku naik moto .... aku ni kalau tak ngandung tkpe..aku sikit pun tak kisah...tapi aku ngah ngandung...baru2 lagi lak tu bau sebulan lebih je..kandungan masih belum kuat..mmg bahye...sangat bahaye..ape2 jadi nanti..die nak tanggung ke ??? sggup ke dia nak tanggung ???..aku pun membebel la kat die...aku suh abg kamal hanta boy...pastu hanta aku plak...aku na jage btol2..taknak yg bukan2 jadi..xleh ke die pk ??? nape nak pntg kn dri sndri je...pastu bknnye die pakai sgt pun kete tu...die tggl kt selayang..die naek van g keje...tak ke skt hati mcm tu ??? da la mcm tu..pastu tgh hary dtg dgn tak minx maaf ape pun..bg kncy kete plak...dah sape lak na bawak balik  tu ???abg kamal tggl kete die..suh aku bwk balik...hish…

Hamil tapi keluar darah !!!

Hye assalamualaikum dan selamat pagii.... 13 march 2012..aku cek urine test..POSITIF !!! tapi keluar darah...wane cam coklat2 la...mama ckp tu biase la...kdg2 sesetengah wanita mmg mcm tu..so tkpe la..aku reles je la..then tetibe semalam 19 march 2012...keluar darah lak..mcm period tu...aku dah risau dah..takot gugur je...kalau keluar je tde pape tkpe la..jgn la jadi bukan2..adoiii....so mama ckp tggu je la..kalau ade kua mcm daging2 tu..sah la gugur...hurm TT..... Risau la aku...tggu je la nanti..ape nak jadi...

So frustated TT

Seriously i dowanna know anything else bout you..its so frustated to know you treat my like this on a day that we should be happy coz im pregnant...but you ??? do u really care bout your wife ?? why u so psyho??? why you so emotional ?? its suppose to be me that emotional...You left me four night ?? is that a responsible husband ??left a wife when fought ?? and didn't came back for a few day...hah get your self ready to be an responsible husband and matured husband..Please learn more about this issues..this is not a trivial matter that you can simply dont care about its..think whistly this matter and problem before you come back home...

Gadoh lagi ???

Assalamualaikum...luahan hati...gmie gmie...nape la suke besa2kan mnde kecik mcm ney...da kawen da pun..matang la sikit...aku amek tau aku marah..sbb aku syg..salah ke aku suh kau blk awal...salah ke ??? pastu bler time aku kua...kau lak memekak..aku bkn blk lmbt..aku kua pun ngn kak muni & dgn keizinan kau...ingt okey la...rupenye TAK....apehal la...mnde kecik je pun...tyh la na besakan...suke ke gado mcm ney ??? tak blk rumah...suke la ??? okey la..pasni aku takan tanye kau bler kau na blk kol bpe kau kne blk...aku takan bising dah !!!!! dan lepas tu kau jgn lak la ckp aku ni dah tak sayang kau ke tanak amek tau hal kau ke ape k!!! sebab bler aku care...u dont care...so..???