Skip to main content

Tentang Kawan Aku ni

Hye assalamualaikum..aku nak cerita pasal kawan aku yang sorang nihh...hari tu aku pergi rumah dia...saje la nak jumpa nak ajak lepak...yang aku menyampahnye..nak kua langsung tak boleh !!! BF die tak bagi keluar lnsg..kalau nak keluar..keluar dgn dia je...otak dia la..hari tu aku ajak kua sekali dengan dia..mcm2 alasan dorang bagi...kete taya problem la..nak balik perak dah la...seriously BENCI aku...hek eley...yang lagi menjelikkan...dia boleh cakap "aku tak kisah pun tak keluar "....eeeee aku dah menyirap dah sebenarnye...takkan la nak keluar dengan aku pun tak bagi..aku ni sape pulak..ade jgk laki mcm ney..laki tu aku dah bengang 1 hal...ni yg pompuan ni pun..weyy blom kawin lagi la..nape la ade jgk pompuan yg sengal mcm ni pada zaman mcm ney...sampai sanggup tolak kawan ke tepi semata-mata pasal jantan tu...sebab dia bagi sume yg kau nak..kawan pun kau tolak tepi..aku tak sangke la wey...ehh minah..kau pk la...kau nak hidup sampai mati dengan dia nanti bila dah kawin...time tu aku nak tengok sampai bila kau boleh tahan dok tengok muka dia je...Patutla kawan2 kau sume tak suka kau mak cik...kau ni bila dah ade BF kau jadi lupa daratan..kawan baek kau sendiri kau tolak tepi...aku tak kisah pun kau nak pilih sape jadi teman hidup kau..tapi kalau macam ni la...kita boleh lupakan jela persahabatan kita ni...kau nikah nanti tengokla..kalau aku ade mood nak pergi..aku pergi...kalau tak..sorry to say my dearess fren..im so sorry...u make me do diz to u....tak mungkin aku pergi lagi rumah kau...Assalamualaikum

Comments

Popular posts from this blog

Beraya di Pulau Langkawi 2012

Assalamualaikum dan selamat sejahtera...Masih belum terlambat utk aku ucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri..
Entry kali ini aku nak ceritakan..Kami beraya di Langkawi...

19.08.2012 Ahad 
Pagi tu aku beraye kat Sungai buloh je la dgn kak Muni n My Hubby <3
Rumah pertama kteorg serang , Rumah ecah la..haha lepas tu pergi rumah  K.yt..Lepas tu
pergi umah akie jap...lepak2 tgk baby nani..tros gerak nak g umah Kak Ani...Lepas tu tros ke rumah Ibu di Cheras...Kami bertolak mlm ke Langkawi dlm pukul 9 mlm la lps Isyak...
Perjumpaan di RNR Rawang...Sampai di RNR Rawang..jmpa dgn mamawa n K.Awin
20.08.2012 Isnin :
                                             Sampai di jetty Kuala Perlis pukul 5 pagi...

Urusan beli tiket..Ferri pukul 7 pagi bertolak... Perjalanan dlm 1 jam 10 min ke Langkawi...sampai je kt Langkawi...dorang pergi amek kete sewa..kami tggu di jetty jer dulu...then pergi jln2 jap sementara nak tggu time utk check in...
then pukul 2 kami ke chalet yang dah booking tu.. Mali Perdana…

Bila Hati berbicara

Semakin cuba melupakan semakin kuat ia hadir di dalam mimpi...Mengapa???  Mungkin sillaturrahim masih utuh...atau diriku merinduimu... Segala kenangan pahit manis bersama di lalui.. tapi mengapa kini berdiam... Terdiam sunyi tanpa khabar...Apa salahku pada dirimu...? Bicarakanlah agar selesai semuanya... Jujurlah segala-galanya... Maaf dipohon andai diri ini menyakitimu....

Misi Tercapai 2017

Hai....entry aku yang lepas mengenai misi hamil aku kan...hehe Misi tu dah hampir tercapai,now aku dah hamil 5 minggu...tapi bukan dengan cara aku kuruskan badan dulu...Aku guna Probee dari Ailin...Aku beli dekat facebook kelab wanita ingin hamil..Saja nak cuba la..tak sampai sebulan penggunaan aku hamil..Semalam aku lewat 2 hari period...So tangan ni gatal dah kan nak buat UPT...debor dah rasa tunggu line keluar...Sekali 2 line...Syukur alhamdullilah sangat kepada Allah swt..Isnin ni nak pergi klinik utk pengesahan lepas tu pergi hospital terus...Untuk pengetahuan korang ni kali ke 5 aku hamil...Aku tak tahu lagi nasib aku macam mana...Aku harap kali ni Allah beri rezeki ini dekat aku...Aku akan update dari semasa ke semasa