Skip to main content

Tentang Aku Dan Dia

Assalamualaikum dan selamat pagi rabu (^_^)...


hye hari ni aku nak cite pasal laki aku la spe lg kalau tentang aku dan dia tu...


Pagi ni..aku marah kat seseorang tu..huhu tayah la aku ckp spe org tu..tapi..tibe2 laki aku ni lak yang feeling 


lebih terase bagai nak rak..Adoiiii nye pun..ssh nye hidup kau ni zetty dpt laki tak bape nak matang nii..Dari 


segi future matang ya amat...tp dari segi laen..ya allah ya rabbi ya karim...lansung tak matang..tu aku tak kisah 


la lagi...sebab sebelum ni dpt yg tue...ingt matang..tapi lagi teruk drpd budak2..so this time JODOH ngn 


budak yang tak matang sgtt tak romantik..sbb perangai sme je gile2 cam aku...ha balik pada tajuk 


semula..aku pun tnye la kat die "ni nape ni ? okey x ?" GUESS WHAT ?? haha aku da agk da die msty jwb " 


emm ".. ek eleh WTH ..letih la mcm ni...marah kt org laen..tibe2 nak kne pujuk org laen... 


HAHAHAHAHAHA...klakar la idop 


kau zetty...Nape la pas kawin die jadi lembik hati sgt ni ?? bkn nye aku mintak die keras hati..tp COOL 


la..mcm dlu kite kawan2...Happy jerr..haha..Pening2...

Ya allah ya tuhan ku yang maha esa dan maha kaya...Kau berikanlah ketenangan dalam perkahwinan kami ini dalam menuju jalan yang di redhai mu....

Comments

Popular posts from this blog

Beraya di Pulau Langkawi 2012

Assalamualaikum dan selamat sejahtera...Masih belum terlambat utk aku ucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri..
Entry kali ini aku nak ceritakan..Kami beraya di Langkawi...

19.08.2012 Ahad 
Pagi tu aku beraye kat Sungai buloh je la dgn kak Muni n My Hubby <3
Rumah pertama kteorg serang , Rumah ecah la..haha lepas tu pergi rumah  K.yt..Lepas tu
pergi umah akie jap...lepak2 tgk baby nani..tros gerak nak g umah Kak Ani...Lepas tu tros ke rumah Ibu di Cheras...Kami bertolak mlm ke Langkawi dlm pukul 9 mlm la lps Isyak...
Perjumpaan di RNR Rawang...Sampai di RNR Rawang..jmpa dgn mamawa n K.Awin
20.08.2012 Isnin :
                                             Sampai di jetty Kuala Perlis pukul 5 pagi...

Urusan beli tiket..Ferri pukul 7 pagi bertolak... Perjalanan dlm 1 jam 10 min ke Langkawi...sampai je kt Langkawi...dorang pergi amek kete sewa..kami tggu di jetty jer dulu...then pergi jln2 jap sementara nak tggu time utk check in...
then pukul 2 kami ke chalet yang dah booking tu.. Mali Perdana…

Bila Hati berbicara

Semakin cuba melupakan semakin kuat ia hadir di dalam mimpi...Mengapa???  Mungkin sillaturrahim masih utuh...atau diriku merinduimu... Segala kenangan pahit manis bersama di lalui.. tapi mengapa kini berdiam... Terdiam sunyi tanpa khabar...Apa salahku pada dirimu...? Bicarakanlah agar selesai semuanya... Jujurlah segala-galanya... Maaf dipohon andai diri ini menyakitimu....

Misi Tercapai 2017

Hai....entry aku yang lepas mengenai misi hamil aku kan...hehe Misi tu dah hampir tercapai,now aku dah hamil 5 minggu...tapi bukan dengan cara aku kuruskan badan dulu...Aku guna Probee dari Ailin...Aku beli dekat facebook kelab wanita ingin hamil..Saja nak cuba la..tak sampai sebulan penggunaan aku hamil..Semalam aku lewat 2 hari period...So tangan ni gatal dah kan nak buat UPT...debor dah rasa tunggu line keluar...Sekali 2 line...Syukur alhamdullilah sangat kepada Allah swt..Isnin ni nak pergi klinik utk pengesahan lepas tu pergi hospital terus...Untuk pengetahuan korang ni kali ke 5 aku hamil...Aku tak tahu lagi nasib aku macam mana...Aku harap kali ni Allah beri rezeki ini dekat aku...Aku akan update dari semasa ke semasa