Skip to main content

Tentang Aku & Dia

Assalamualaikum warrahmatullahhiwabarakatu...Hari ini aku nak cerite pasal Aku & Dia...hye selamat pagi semua...hurm..mcm mane nak mule ni..skrg aku da ta byk ckp dgn dia...malas la aku nak cakap byk..sbb dia pun bkn suka aku banyak2 cakap...pada dia..1 SOALAN 1 JAWAPAN....mmg aku terase jgk die mcj aritu ckp mcm tu..so aku tak boleh nak ckp byk...so i decide tuk diam..diam lebih baek dari berkate2 kan..so u better shut up zetty...huhu..aku tahu dia perasan dgn perubahan aku..tp biarlah...dia jugak yang nak mcm tu kan...so biarlah...cakap yang penting sahaje...mayb dia tak tahu sbb ape..yelah..mmg la..org yang ckp tu mmg takan ingt ape yang dia ckp...tp org yg mendengar tu...mayb sampai mati pun dia akan ingt..mmg la org ckp..tak payah nak ambil hati sgtt..lagi pun kan suami istri...tp bukan ke dgn suami istri la kite ptt lagi jge percakapan tu..& lagi 1...ptg tu aku mmg tak larat sgt..dia baru lepas solat isyak..dia suruh aku solat..aku cakap..aku tak larat sgtt nak bangun ni..pastu relex je dia ckp "nak suruh buat mnde baek pun taknak..KALAU BERCAKAP KAT ORG TU PANDAI SGTT !!!! ".. mak aihh..terase kott aku dgr..yela sbb aku selalu suruh dia solat..aku slalu cite psl agame kat dia...tu la akibat nye kalau ngajar org ni...bile kite yang ngajar ni wat salah sikit..tgk la mcm mne dorang hentam...tkpe la..aku takan ckp lagi psl agame & solat kat dia..biarlah dia..nanti kalau ckp lagi..kite salah sikit..tross dia sembur...tu yang aku blaja la...tgk la mcm mne lagi 2 3 hari ni...huhu..ok lah aku sudahi bebelan aku ni dengan Assalamualaikum warrahmatullahhiwabarakatu....

Comments

Popular posts from this blog

Beraya di Pulau Langkawi 2012

Assalamualaikum dan selamat sejahtera...Masih belum terlambat utk aku ucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri..
Entry kali ini aku nak ceritakan..Kami beraya di Langkawi...

19.08.2012 Ahad 
Pagi tu aku beraye kat Sungai buloh je la dgn kak Muni n My Hubby <3
Rumah pertama kteorg serang , Rumah ecah la..haha lepas tu pergi rumah  K.yt..Lepas tu
pergi umah akie jap...lepak2 tgk baby nani..tros gerak nak g umah Kak Ani...Lepas tu tros ke rumah Ibu di Cheras...Kami bertolak mlm ke Langkawi dlm pukul 9 mlm la lps Isyak...
Perjumpaan di RNR Rawang...Sampai di RNR Rawang..jmpa dgn mamawa n K.Awin
20.08.2012 Isnin :
                                             Sampai di jetty Kuala Perlis pukul 5 pagi...

Urusan beli tiket..Ferri pukul 7 pagi bertolak... Perjalanan dlm 1 jam 10 min ke Langkawi...sampai je kt Langkawi...dorang pergi amek kete sewa..kami tggu di jetty jer dulu...then pergi jln2 jap sementara nak tggu time utk check in...
then pukul 2 kami ke chalet yang dah booking tu.. Mali Perdana…

Bila Hati berbicara

Semakin cuba melupakan semakin kuat ia hadir di dalam mimpi...Mengapa???  Mungkin sillaturrahim masih utuh...atau diriku merinduimu... Segala kenangan pahit manis bersama di lalui.. tapi mengapa kini berdiam... Terdiam sunyi tanpa khabar...Apa salahku pada dirimu...? Bicarakanlah agar selesai semuanya... Jujurlah segala-galanya... Maaf dipohon andai diri ini menyakitimu....

Misi Tercapai 2017

Hai....entry aku yang lepas mengenai misi hamil aku kan...hehe Misi tu dah hampir tercapai,now aku dah hamil 5 minggu...tapi bukan dengan cara aku kuruskan badan dulu...Aku guna Probee dari Ailin...Aku beli dekat facebook kelab wanita ingin hamil..Saja nak cuba la..tak sampai sebulan penggunaan aku hamil..Semalam aku lewat 2 hari period...So tangan ni gatal dah kan nak buat UPT...debor dah rasa tunggu line keluar...Sekali 2 line...Syukur alhamdullilah sangat kepada Allah swt..Isnin ni nak pergi klinik utk pengesahan lepas tu pergi hospital terus...Untuk pengetahuan korang ni kali ke 5 aku hamil...Aku tak tahu lagi nasib aku macam mana...Aku harap kali ni Allah beri rezeki ini dekat aku...Aku akan update dari semasa ke semasa