Skip to main content

Haha..ni aku amek dari buku2 lame aku mse aku mude2 dulu..haha (mcm skrg besa sgtt kikiki)

(^_^) Apabila semua benda kelihatan semakin hilang,
          ingatlah bahawa masa depan masih ada...


(^_^) Hidup tak selalunya indah,
          tetapi yang indah itu tetap hidup dalam kenangan...


(^_^) Apabila hari ini datang,
          jangan biarkan hari berlalu pergi,
          esok kalau hari masih bertandang,
          jangan harap hari ini akan datang kembali...


(^_^) Kita selalu lupa atau jarang ingat apa yang kita miliki,
          tapi kita sering kali ingat apa yang orang lain ada c(:


(^_^) Ingatlah.....
         Sabar itu iman,
         Duit bukan kawan,
         Dunia hanya pinjaman,
         Dan mati tak berteman...


(^_^) Sakit yang datang bukanlah untuk selamanya....


(^_^) Untuk kamu yang tercinta,aku ingin menyanyi,
         Walau airmata dipipiku,kau dengarkanlah.
         Aku ingin bertemu,walau hanya dalam mimpi...


(^_^) Bukan titik yang menyebabkan tinta,
         Tetapi tinta yang menyebabkab titik,
         Bukan cantik yang menyebabkan cinta,
         Tetapi cinta yang menyebabkan cantik...






       





Comments

Popular posts from this blog

Beraya di Pulau Langkawi 2012

Assalamualaikum dan selamat sejahtera...Masih belum terlambat utk aku ucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri..
Entry kali ini aku nak ceritakan..Kami beraya di Langkawi...

19.08.2012 Ahad 
Pagi tu aku beraye kat Sungai buloh je la dgn kak Muni n My Hubby <3
Rumah pertama kteorg serang , Rumah ecah la..haha lepas tu pergi rumah  K.yt..Lepas tu
pergi umah akie jap...lepak2 tgk baby nani..tros gerak nak g umah Kak Ani...Lepas tu tros ke rumah Ibu di Cheras...Kami bertolak mlm ke Langkawi dlm pukul 9 mlm la lps Isyak...
Perjumpaan di RNR Rawang...Sampai di RNR Rawang..jmpa dgn mamawa n K.Awin
20.08.2012 Isnin :
                                             Sampai di jetty Kuala Perlis pukul 5 pagi...

Urusan beli tiket..Ferri pukul 7 pagi bertolak... Perjalanan dlm 1 jam 10 min ke Langkawi...sampai je kt Langkawi...dorang pergi amek kete sewa..kami tggu di jetty jer dulu...then pergi jln2 jap sementara nak tggu time utk check in...
then pukul 2 kami ke chalet yang dah booking tu.. Mali Perdana…

Bila Hati berbicara

Semakin cuba melupakan semakin kuat ia hadir di dalam mimpi...Mengapa???  Mungkin sillaturrahim masih utuh...atau diriku merinduimu... Segala kenangan pahit manis bersama di lalui.. tapi mengapa kini berdiam... Terdiam sunyi tanpa khabar...Apa salahku pada dirimu...? Bicarakanlah agar selesai semuanya... Jujurlah segala-galanya... Maaf dipohon andai diri ini menyakitimu....

Misi Tercapai 2017

Hai....entry aku yang lepas mengenai misi hamil aku kan...hehe Misi tu dah hampir tercapai,now aku dah hamil 5 minggu...tapi bukan dengan cara aku kuruskan badan dulu...Aku guna Probee dari Ailin...Aku beli dekat facebook kelab wanita ingin hamil..Saja nak cuba la..tak sampai sebulan penggunaan aku hamil..Semalam aku lewat 2 hari period...So tangan ni gatal dah kan nak buat UPT...debor dah rasa tunggu line keluar...Sekali 2 line...Syukur alhamdullilah sangat kepada Allah swt..Isnin ni nak pergi klinik utk pengesahan lepas tu pergi hospital terus...Untuk pengetahuan korang ni kali ke 5 aku hamil...Aku tak tahu lagi nasib aku macam mana...Aku harap kali ni Allah beri rezeki ini dekat aku...Aku akan update dari semasa ke semasa