Skip to main content

Posts

Showing posts from April, 2011

KISAH 2 CHINTA

huh~hehe da bpe mggu aku ta tulis blog ni...hehe arini na cite psl kesah semalam..aku tnye kt gmi bler na kawin..haishh tah la..aku tatau r npe dy berubah..n tiap kali brgdo aku marah kt dy ni..n at the end aku blk yg akn d persalahkan..dy mcm ta ley aku marah o brgdo ngn dy..dy ckp aku yg ta ley admit slh aku..pdhal tiap kali aku gdo ngn dy psl slh dy..dy yg slalu pusing citer blk..tah la..dlu dy yg ye ey ajk kawin la tunang..tiap kali aku na tgglkn dy  tiaop kalui tu la sebok citer sal kawin n tunang..but now!!!everytink change....dah laa..aku da mls na pk..nape tah dy berubah..citer cm keling...baik la aku carik org lain...its better..o aku tyh la couple da..menyakitkn aty..smpai bengkak mate aku semalam nanges,...every single fight..dy akn pusing citer blk...dy akn ungkit lg lg dan lg..aku tafam la nape...tah smpai bler la nak mcm ni..aku sygkn relationship ni..tp aku ase takan bertahan jauh selagi dy mcm ni...asek ckp aku yg ta admit slh..tp aku ase ape yg dy ckp tu..sume dr diri…