Skip to main content

KISAH 2 CHINTA

huh~hehe da bpe mggu aku ta tulis blog ni...hehe arini na cite psl kesah semalam..aku tnye kt gmi bler na kawin..haishh tah la..aku tatau r npe dy berubah..n tiap kali brgdo aku marah kt dy ni..n at the end aku blk yg akn d persalahkan..dy mcm ta ley aku marah o brgdo ngn dy..dy ckp aku yg ta ley admit slh aku..pdhal tiap kali aku gdo ngn dy psl slh dy..dy yg slalu pusing citer blk..tah la..dlu dy yg ye ey ajk kawin la tunang..tiap kali aku na tgglkn dy  tiaop kalui tu la sebok citer sal kawin n tunang..but now!!!everytink change....dah laa..aku da mls na pk..nape tah dy berubah..citer cm keling...baik la aku carik org lain...its better..o aku tyh la couple da..menyakitkn aty..smpai bengkak mate aku semalam nanges,...every single fight..dy akn pusing citer blk...dy akn ungkit lg lg dan lg..aku tafam la nape...tah smpai bler la nak mcm ni..aku sygkn relationship ni..tp aku ase takan bertahan jauh selagi dy mcm ni...asek ckp aku yg ta admit slh..tp aku ase ape yg dy ckp tu..sume dr diri dy sendri...dy ckp aku ta amek tau hal dy..WTF...padahal tiap kali aku tnye..kau tau ape jwpn dy??"tde pe la ape la lancau lu la..eeee skt tol ty ny la..ley ckp aku ta amek tau hal dy setelah ape yg aku bg kt dy..dy ley ckp cmtu..aku ase dy ade mslh mental la...dy tensen ngn mslh dy pas2 skali ngn aku2 dy hangin...LANTAK KAU LA MIE..HADAP LA SORANG2!!!!

Comments

Popular posts from this blog

Beraya di Pulau Langkawi 2012

Assalamualaikum dan selamat sejahtera...Masih belum terlambat utk aku ucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri..
Entry kali ini aku nak ceritakan..Kami beraya di Langkawi...

19.08.2012 Ahad 
Pagi tu aku beraye kat Sungai buloh je la dgn kak Muni n My Hubby <3
Rumah pertama kteorg serang , Rumah ecah la..haha lepas tu pergi rumah  K.yt..Lepas tu
pergi umah akie jap...lepak2 tgk baby nani..tros gerak nak g umah Kak Ani...Lepas tu tros ke rumah Ibu di Cheras...Kami bertolak mlm ke Langkawi dlm pukul 9 mlm la lps Isyak...
Perjumpaan di RNR Rawang...Sampai di RNR Rawang..jmpa dgn mamawa n K.Awin
20.08.2012 Isnin :
                                             Sampai di jetty Kuala Perlis pukul 5 pagi...

Urusan beli tiket..Ferri pukul 7 pagi bertolak... Perjalanan dlm 1 jam 10 min ke Langkawi...sampai je kt Langkawi...dorang pergi amek kete sewa..kami tggu di jetty jer dulu...then pergi jln2 jap sementara nak tggu time utk check in...
then pukul 2 kami ke chalet yang dah booking tu.. Mali Perdana…

Bila Hati berbicara

Semakin cuba melupakan semakin kuat ia hadir di dalam mimpi...Mengapa???  Mungkin sillaturrahim masih utuh...atau diriku merinduimu... Segala kenangan pahit manis bersama di lalui.. tapi mengapa kini berdiam... Terdiam sunyi tanpa khabar...Apa salahku pada dirimu...? Bicarakanlah agar selesai semuanya... Jujurlah segala-galanya... Maaf dipohon andai diri ini menyakitimu....

Misi Tercapai 2017

Hai....entry aku yang lepas mengenai misi hamil aku kan...hehe Misi tu dah hampir tercapai,now aku dah hamil 5 minggu...tapi bukan dengan cara aku kuruskan badan dulu...Aku guna Probee dari Ailin...Aku beli dekat facebook kelab wanita ingin hamil..Saja nak cuba la..tak sampai sebulan penggunaan aku hamil..Semalam aku lewat 2 hari period...So tangan ni gatal dah kan nak buat UPT...debor dah rasa tunggu line keluar...Sekali 2 line...Syukur alhamdullilah sangat kepada Allah swt..Isnin ni nak pergi klinik utk pengesahan lepas tu pergi hospital terus...Untuk pengetahuan korang ni kali ke 5 aku hamil...Aku tak tahu lagi nasib aku macam mana...Aku harap kali ni Allah beri rezeki ini dekat aku...Aku akan update dari semasa ke semasa