Skip to main content

Posts

Showing posts from June, 2017

Updated Misi Hamil 2017

Hai..hari tu aku ada blog pasal Misi Hamil 2017 kan...yes memang aku hamil macam yang aku update haritu...Tapi lepas tu gugur lagi...masuk ni dah kali ke 5 aku gugur...Apa yang aku tau janin aku tak menjadi...

Ye memang aku preggy lepas minum probee yang aku cakapkan tu...but still janin aku ada masalah...Aku tak tau punca sebenar sebab bulan 8 2017 nanti baru dokter nak siasat...So buat masa ni aku memang tak tau apa masalah sebenar aku...Genetik ? nop i dont think so...takpe la..Allah takkan uji hamba dia melebihi kemampuan hamba nya...So bertabahlah aku selalu...

Sekarang aku tengah berpantang...Dah nak habis sebulan pun aku berpantang...Dokter suruh tunggu 3 kali period sebelum cuba lagi,and lepas je gugur aku terus diet,,,dari berat 66kg sampai la ni 59kg...Aku akan teruskan diet sampai raya nanti...harap dapat la target aku 55kg...