Skip to main content

Bulan Ogos 2014

Assalamualaikum...

Harap korang sehat walafiat....Bulan syawal..Dah lepas raya utk tahun ni kan...terasa sekejap sgt masa berlalu sekarang ni....Lagi sikit  je aku akan masuk 24 tahun...tapi...still belum diberi rezeki anak...Aku pun tak tahu apa masalah aku...nak kata tak leh peknen...Rasa nya dah tiga kali aku mengandung...Cuma rezki untuk aku belum sampai....i wonder when??? huhuhu...Macam post aku yang lepas...Sekarang aku akan pergi Hospital Selayang...try kat sane pulak...Kite kene usaha macam mana cara sekali pun...Nak seribu daya kan...Tak nak seribu dalih...bab anak sape yang tak nak kan ?? haha Zetty Junior tapi copy paste muka Gmie...hahaha...Bos aku pun ada syorkan aku macam-macam cara...Oleh kerana dia tu Cina dah tentu lah dia suruh aku try Perubatan cina...ahaksss...Ada macam-macam nama ubat dia bagi kat aku...Tapi aku tak berkesempatan lagi nak carik...Lagi pun Ubat cina ni semua mahal gila baiii...Jenuh aku nanti...So cara murah adalah pergi ke Hospital Gomen je nyah oii...Rindu aku dekat Zulfa Haseena.....Gmie tak tahu la macam mana....Macam-macam dugaan di dunia ni...Semua berlainan...Aku harap aku tabah sgt menghadapi Dugaan yang Allah S.W.T  beri pada aku dan dia....

Comments

Popular posts from this blog

Beraya di Pulau Langkawi 2012

Assalamualaikum dan selamat sejahtera...Masih belum terlambat utk aku ucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri..
Entry kali ini aku nak ceritakan..Kami beraya di Langkawi...

19.08.2012 Ahad 
Pagi tu aku beraye kat Sungai buloh je la dgn kak Muni n My Hubby <3
Rumah pertama kteorg serang , Rumah ecah la..haha lepas tu pergi rumah  K.yt..Lepas tu
pergi umah akie jap...lepak2 tgk baby nani..tros gerak nak g umah Kak Ani...Lepas tu tros ke rumah Ibu di Cheras...Kami bertolak mlm ke Langkawi dlm pukul 9 mlm la lps Isyak...
Perjumpaan di RNR Rawang...Sampai di RNR Rawang..jmpa dgn mamawa n K.Awin
20.08.2012 Isnin :
                                             Sampai di jetty Kuala Perlis pukul 5 pagi...

Urusan beli tiket..Ferri pukul 7 pagi bertolak... Perjalanan dlm 1 jam 10 min ke Langkawi...sampai je kt Langkawi...dorang pergi amek kete sewa..kami tggu di jetty jer dulu...then pergi jln2 jap sementara nak tggu time utk check in...
then pukul 2 kami ke chalet yang dah booking tu.. Mali Perdana…

Bila Hati berbicara

Semakin cuba melupakan semakin kuat ia hadir di dalam mimpi...Mengapa???  Mungkin sillaturrahim masih utuh...atau diriku merinduimu... Segala kenangan pahit manis bersama di lalui.. tapi mengapa kini berdiam... Terdiam sunyi tanpa khabar...Apa salahku pada dirimu...? Bicarakanlah agar selesai semuanya... Jujurlah segala-galanya... Maaf dipohon andai diri ini menyakitimu....

Misi Tercapai 2017

Hai....entry aku yang lepas mengenai misi hamil aku kan...hehe Misi tu dah hampir tercapai,now aku dah hamil 5 minggu...tapi bukan dengan cara aku kuruskan badan dulu...Aku guna Probee dari Ailin...Aku beli dekat facebook kelab wanita ingin hamil..Saja nak cuba la..tak sampai sebulan penggunaan aku hamil..Semalam aku lewat 2 hari period...So tangan ni gatal dah kan nak buat UPT...debor dah rasa tunggu line keluar...Sekali 2 line...Syukur alhamdullilah sangat kepada Allah swt..Isnin ni nak pergi klinik utk pengesahan lepas tu pergi hospital terus...Untuk pengetahuan korang ni kali ke 5 aku hamil...Aku tak tahu lagi nasib aku macam mana...Aku harap kali ni Allah beri rezeki ini dekat aku...Aku akan update dari semasa ke semasa