Skip to main content

Boulevard-Dan Byrd



I don't know why, You said goodbye
Just let me know you didn't go forever my love
Please tell me why, You make me cry
I beg you please on my knees if that's what you want me to

Chorus:
Never knew that it would go so far
When you left me on that boulevard
Come again you would release my pain
And we could be lovers again
Just one more chance, Another dance
And let me feel it isn't real that I've been losing you
This sun will rise, Within your eyes
Come back to me and we will be happy together

Chorus

Maybe today, I'll make you stay
A little while just for a smile and love together
For I will show, A place I know
In Tokyo where we could be happy forever


Kerana renungan mata...
Kerana kuasa mata aku dan kau tertusuk ke hati..
kerana pelukkan mu...
kerana kasih sayangmu..
kerana segalanya yang kau beri yang ku terima...
kerana pengalaman pahit dan manis yang kita lalui..
hati ini tetap utuh namamu..
love u so much.

hasil nukiran-Gmie Marcello-

Comments

Popular posts from this blog

Hamil 2017 December

Assalamualaikum...hai semua...hari ni aku nk update pasal kehamilan...Yey bulan December ni aku kembali hamil kali ke 6...Last update aku haritu bulan May 2017...Tu pun kandungan aku tak menjadi...So lps je aku gugur kali ke 5 haritu...Hsptl terus set appointment dengan pakar gynea...Pakar cakap aku memang tak ada masalah untuk mengandung TAPI aku ada masalah untuk kekalkan kandungan aku...Yes tu yang diorang ulang-ulang cakap...So bermula lah Eksperimen atas aku...Ok Mula-mula diorang amek darah untuk cek

Tyroid -ive
Diabetes -ive
System Inmune -ive

TORCH -ive

so far semua negativ...so aku pas bab yang ni...Aku still tggu keputusan untuk Trombofilia...Sejenis penyakit darah beku..atau kalau mengandung darah tu tak sampai kat janin...So janin akan gugur...Bulan March 18 nnti baru dpt tau result dia..Biasa la kalau berurusan dgn Gov mmg lambat...Oke lepas je aku dpt result seperti di atas...and dokter said aku dah boleh preggy balik lepas 6 bulan miscarriage..Then Bulan Nov pun aku sta…

Beraya di Pulau Langkawi 2012

Assalamualaikum dan selamat sejahtera...Masih belum terlambat utk aku ucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri..
Entry kali ini aku nak ceritakan..Kami beraya di Langkawi...

19.08.2012 Ahad 
Pagi tu aku beraye kat Sungai buloh je la dgn kak Muni n My Hubby <3
Rumah pertama kteorg serang , Rumah ecah la..haha lepas tu pergi rumah  K.yt..Lepas tu
pergi umah akie jap...lepak2 tgk baby nani..tros gerak nak g umah Kak Ani...Lepas tu tros ke rumah Ibu di Cheras...Kami bertolak mlm ke Langkawi dlm pukul 9 mlm la lps Isyak...
Perjumpaan di RNR Rawang...Sampai di RNR Rawang..jmpa dgn mamawa n K.Awin
20.08.2012 Isnin :
                                             Sampai di jetty Kuala Perlis pukul 5 pagi...

Urusan beli tiket..Ferri pukul 7 pagi bertolak... Perjalanan dlm 1 jam 10 min ke Langkawi...sampai je kt Langkawi...dorang pergi amek kete sewa..kami tggu di jetty jer dulu...then pergi jln2 jap sementara nak tggu time utk check in...
then pukul 2 kami ke chalet yang dah booking tu.. Mali Perdana…

Misi Tercapai 2017

Hai....entry aku yang lepas mengenai misi hamil aku kan...hehe Misi tu dah hampir tercapai,now aku dah hamil 5 minggu...tapi bukan dengan cara aku kuruskan badan dulu...Aku guna Probee dari Ailin...Aku beli dekat facebook kelab wanita ingin hamil..Saja nak cuba la..tak sampai sebulan penggunaan aku hamil..Semalam aku lewat 2 hari period...So tangan ni gatal dah kan nak buat UPT...debor dah rasa tunggu line keluar...Sekali 2 line...Syukur alhamdullilah sangat kepada Allah swt..Isnin ni nak pergi klinik utk pengesahan lepas tu pergi hospital terus...Untuk pengetahuan korang ni kali ke 5 aku hamil...Aku tak tahu lagi nasib aku macam mana...Aku harap kali ni Allah beri rezeki ini dekat aku...Aku akan update dari semasa ke semasa