Skip to main content

SAYA TAHU SAYANG SAYA & SAYA TAHU AWK TAK TIPU PASAL PERASAAN AWK PADA SAYA~

khas utk yang tersayang...
mereka hairan kenapa kita masih bersama..kata mereka,saya layak untuk dapat yang jauh lebih baik dari awk..dan tiap kaly itu juga lah saya hanye tersenyum..mungkin awk tak secantik perempuan lain..kadang2 awk kasar..kadang2 angin baran awk datang tak kira masa..adakalanya pening kepala saya melayan kerenah awk yang keras kepala..tapi apa pun..sekasar mana awk..bila tonton cerita korea..menangis juga awk..mmg awk selalu kasar..tp awk manje...kita bahagia buat apa nak cerita kat orang lain..
SAYA TAHU SAYANG SAYA...

awl permulaan mmg ma tak tahu yang pa da berkahwin..n ta penah ade niat ma na hancurkan rumah tangge pa..tp pa yang mulakan dulu..nape pa tipu ma..ma hnye mampu tggu pa dr bulan 2 smpe skunk..segale pahit derita ma telan semua..segale maki hamun yg kelua dr mulot beruang tu..ma telan dan sabar...segala tipu daya pa..ma dengar n pecaye...kenapa kita ditemukan..dan kenapa harus begini jalan hidup kita..dan sehingga kini ma masih menerima segala makian dari ex wife pa..ma tak tahu sampai bila semua ini akan berakhir..even pun jika kita bernikah..ma percaya beruang tu tak akan berhenti mengacau hidop ma...kenapa cinta ma cinta mati...mmg pa tak handsom..tp pa ade keistimewaan sendri..ada juga ma cuba melupkan pa..tapi ma tak boleh hidop tanpa pa..pa adalah hidop ma..mungkin bila pa mati or pa hilangkan diri..bau ma akan cuba tuk lupakan pa..n janji pa pada ma ialah akan menikahi ma..mmg pa banyak tipu ma..tapi..MA TAHU PA TAK PERNAH TIPU TENTANG PERASAAN PA PADA MA...

Comments

Popular posts from this blog

Beraya di Pulau Langkawi 2012

Assalamualaikum dan selamat sejahtera...Masih belum terlambat utk aku ucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri..
Entry kali ini aku nak ceritakan..Kami beraya di Langkawi...

19.08.2012 Ahad 
Pagi tu aku beraye kat Sungai buloh je la dgn kak Muni n My Hubby <3
Rumah pertama kteorg serang , Rumah ecah la..haha lepas tu pergi rumah  K.yt..Lepas tu
pergi umah akie jap...lepak2 tgk baby nani..tros gerak nak g umah Kak Ani...Lepas tu tros ke rumah Ibu di Cheras...Kami bertolak mlm ke Langkawi dlm pukul 9 mlm la lps Isyak...
Perjumpaan di RNR Rawang...Sampai di RNR Rawang..jmpa dgn mamawa n K.Awin
20.08.2012 Isnin :
                                             Sampai di jetty Kuala Perlis pukul 5 pagi...

Urusan beli tiket..Ferri pukul 7 pagi bertolak... Perjalanan dlm 1 jam 10 min ke Langkawi...sampai je kt Langkawi...dorang pergi amek kete sewa..kami tggu di jetty jer dulu...then pergi jln2 jap sementara nak tggu time utk check in...
then pukul 2 kami ke chalet yang dah booking tu.. Mali Perdana…

Hamil 2017 December

Assalamualaikum...hai semua...hari ni aku nk update pasal kehamilan...Yey bulan December ni aku kembali hamil kali ke 6...Last update aku haritu bulan May 2017...Tu pun kandungan aku tak menjadi...So lps je aku gugur kali ke 5 haritu...Hsptl terus set appointment dengan pakar gynea...Pakar cakap aku memang tak ada masalah untuk mengandung TAPI aku ada masalah untuk kekalkan kandungan aku...Yes tu yang diorang ulang-ulang cakap...So bermula lah Eksperimen atas aku...Ok Mula-mula diorang amek darah untuk cek

Tyroid -ive
Diabetes -ive
System Inmune -ive

TORCH -ive

so far semua negativ...so aku pas bab yang ni...Aku still tggu keputusan untuk Trombofilia...Sejenis penyakit darah beku..atau kalau mengandung darah tu tak sampai kat janin...So janin akan gugur...Bulan March 18 nnti baru dpt tau result dia..Biasa la kalau berurusan dgn Gov mmg lambat...Oke lepas je aku dpt result seperti di atas...and dokter said aku dah boleh preggy balik lepas 6 bulan miscarriage..Then Bulan Nov pun aku sta…

Misi Tercapai 2017

Hai....entry aku yang lepas mengenai misi hamil aku kan...hehe Misi tu dah hampir tercapai,now aku dah hamil 5 minggu...tapi bukan dengan cara aku kuruskan badan dulu...Aku guna Probee dari Ailin...Aku beli dekat facebook kelab wanita ingin hamil..Saja nak cuba la..tak sampai sebulan penggunaan aku hamil..Semalam aku lewat 2 hari period...So tangan ni gatal dah kan nak buat UPT...debor dah rasa tunggu line keluar...Sekali 2 line...Syukur alhamdullilah sangat kepada Allah swt..Isnin ni nak pergi klinik utk pengesahan lepas tu pergi hospital terus...Untuk pengetahuan korang ni kali ke 5 aku hamil...Aku tak tahu lagi nasib aku macam mana...Aku harap kali ni Allah beri rezeki ini dekat aku...Aku akan update dari semasa ke semasa