Skip to main content
Assalamualaikum dan salam lebaran..aku na cite pasal raye taun ni 2011...ni la raye yg plg busan sekali..korang na tau sal pe..banyak sbb nye tau..Aku raye taun ni kene keje..bkn kne la aku yg tnk cuti..sbb...sbb mama keje...dy pun mls na cuti..pastu lily boy wafie lak ikot ibu n family g raye kt pahang...so uma aku mmg tde spe la...perghhh terase ohh kesunyian nye tatau la na gmbarkn mcm mne...Pagi raye tu 30 Sept 2011..kak latie tido uma aku..so pg raye tu aku bgn lmbt..siap na g keje la..beraye ngn mama..bg mama duit raye RM100..minx ampun minx maap sume kt mama n mama ampun kn..then tros g keje...perghh kt cc bapak busan nye sbb tde org 1 hal..kt fb pun hampeh..ade la 2 3 kerat je yg on9...sek bek epul s.alam dtg cc na g beraye ngn aku naty...then aku abih keje kol 3..tros g beraye uma ecah...then g lepak bukit ngn Yatie,Ecah,Baden n Epul la...dok pk2 na g ane..last2 kteorg g tgk wayang kt curve..cite Final Destination...
Huhuhu sorry pul pic pul tde sbb epul yg amek pic ni.. lepas abih tgk wyg tu..kami tros balik la..epul tros blk s.alam..mse tu da mlm da..aku tros g uma eca la..smpai2 uma dy tros landing...pagi2 kol 6.30 bau aku gerak blk kota..blk uma mndi2 n siap g keje la..raye ke 2 tu aku keje smpai 7 mlm..sbb m.k amek cuti kn...hmm..pas blk keje aku tros balik uma la..ha tu je la yg aku larat taip..hahaha....tp mmg Raye tahun 2011 ni la yg plg BUSAN !!!

Comments

Popular posts from this blog

Beraya di Pulau Langkawi 2012

Assalamualaikum dan selamat sejahtera...Masih belum terlambat utk aku ucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri..
Entry kali ini aku nak ceritakan..Kami beraya di Langkawi...

19.08.2012 Ahad 
Pagi tu aku beraye kat Sungai buloh je la dgn kak Muni n My Hubby <3
Rumah pertama kteorg serang , Rumah ecah la..haha lepas tu pergi rumah  K.yt..Lepas tu
pergi umah akie jap...lepak2 tgk baby nani..tros gerak nak g umah Kak Ani...Lepas tu tros ke rumah Ibu di Cheras...Kami bertolak mlm ke Langkawi dlm pukul 9 mlm la lps Isyak...
Perjumpaan di RNR Rawang...Sampai di RNR Rawang..jmpa dgn mamawa n K.Awin
20.08.2012 Isnin :
                                             Sampai di jetty Kuala Perlis pukul 5 pagi...

Urusan beli tiket..Ferri pukul 7 pagi bertolak... Perjalanan dlm 1 jam 10 min ke Langkawi...sampai je kt Langkawi...dorang pergi amek kete sewa..kami tggu di jetty jer dulu...then pergi jln2 jap sementara nak tggu time utk check in...
then pukul 2 kami ke chalet yang dah booking tu.. Mali Perdana…

Bila Hati berbicara

Semakin cuba melupakan semakin kuat ia hadir di dalam mimpi...Mengapa???  Mungkin sillaturrahim masih utuh...atau diriku merinduimu... Segala kenangan pahit manis bersama di lalui.. tapi mengapa kini berdiam... Terdiam sunyi tanpa khabar...Apa salahku pada dirimu...? Bicarakanlah agar selesai semuanya... Jujurlah segala-galanya... Maaf dipohon andai diri ini menyakitimu....

Misi Tercapai 2017

Hai....entry aku yang lepas mengenai misi hamil aku kan...hehe Misi tu dah hampir tercapai,now aku dah hamil 5 minggu...tapi bukan dengan cara aku kuruskan badan dulu...Aku guna Probee dari Ailin...Aku beli dekat facebook kelab wanita ingin hamil..Saja nak cuba la..tak sampai sebulan penggunaan aku hamil..Semalam aku lewat 2 hari period...So tangan ni gatal dah kan nak buat UPT...debor dah rasa tunggu line keluar...Sekali 2 line...Syukur alhamdullilah sangat kepada Allah swt..Isnin ni nak pergi klinik utk pengesahan lepas tu pergi hospital terus...Untuk pengetahuan korang ni kali ke 5 aku hamil...Aku tak tahu lagi nasib aku macam mana...Aku harap kali ni Allah beri rezeki ini dekat aku...Aku akan update dari semasa ke semasa