Skip to main content

Rasa di bodohkan



Hye Assalamualaikum...aku nak cite pasal kisah aku dan dia hari ini...semalam..aku kt rumah..aku mcj dia..aku tnye dy blk kol bpe..katenye nlk lmbt lg..so tkpe la aku diam je la..sbb aku ngn dia pun ta bpe elok...so fine la..then lepas 1 jam cmtu la..aku finder dia..tah nape trgerak aku na finder..tgk2 dia kat rumah..haihh blk ta g tau aku pun..aku pun kol..dalam 15 miskol mcm tu la bau dia angkt..katenye..dia baru otw blk..dah kat payejaras..perghh hati aku mse tu da ta sedap..sbb aku cek dia..mmg kt rumah...tkpe la dia tipu aku...then dia tnya aku kt mna..aku ckp la kat rumah..dia tak pecaye..katenye aku tipu dia..dgr dlm kete..mak aihh..aku angin la...aku ckp aku kat rumah...dia pun bls "yerlah"..then snyp...lps tu aku mmg ta sedap hati..aku kol la dia dlm 15 minit lps tu..tp dia ta angkt..aku kol lagi kol lagi..at last ade org angkt..tp bukan dia...kak na yang angkt..katenye gmie tak ade..kua nek kete..hp 2 2 dia tggl kt rumah..perghhhh !!!! terkejut aku..tros la aku siap2 g rumah dia..smpai2 dia mmg takde..aku pun suruh la epul amekkan hp dia...rupenye dia mmg da plan nak kua..aku cek2 lg mcj dia..dia kua ngn eca...mak aihh skt nye hati aku...nape dia wat cmni kt aku..nape dia pggirkan aku...aku ni ape pada dia..kalau kena time aku buat mcm ni kat dia..tau la nanti mcm mana dia ckp kat aku...aku mmg rase terkilan sgt2...aku kol eca pun ta angkt...then aku kol no yang ade dlm no tel dia..aku kol pompuan tu..aku tnye la gmie dtg ngn sape..dak tu ckp..ngn adik dia."btol ke adik dia"..aku ckp la ye.."ohh mati2 kteorg ingt awex dia..ya allah sedih nye aku dgr mcm tu evenpun dia ckp tu adik dia..tp bkn ke sepatutnye aku yg ade msa tu ??seriously terkilan...sedih mcm kne hiris hati aku...aku tau la kau ni tkde kete..sbb tu dia tak ajk aku..aku ni mmg ta gune ape2..n aku rase aku dah ta lyk tuk ade d cc dia..then aku tros bg mcj kat ca..aku ckp kalau dia ta smpai sini seblom kol 12 aku mmg takan ade pape lg dgn dia..sedih nye aku d perbodohkan mcm ni...then kol 11:45 dia smpai...dtg2 minx maaf pun tkde kua dr mulot dia..sebaliknye suh aku dgr dia na terang kan...terangkan ape lg..kau da kua ta bg tau aku..lps tu kau blk pun tkde minx maaf ngn aku..lps tu bila aku marah2..kau na bkk cite lain lakk..apehal kau ni gmie...ade lg yang kau na complain pasal dri aku...tkde kne mengene sume ni dlm hal skrg ni..tp nape kau slalu mcm ni ??? tiap kali gadoh kau na suh aku berubah...kate kau..time mcm ni la kau boleh ckp..WTF !!!!!! kau masih lg na suh aku berubah..aku tak faham kau gmie...ke kau da tkde modal na ckp..aku mmg xley na maafkan kau lg wat mase ni..kau btol2 da wat aku skt hati n khianati aku...n kalau lagi skaly aku ngn ca ta brckp..sume punce kau n aku takan maafkan kau smpai mati pun...

Comments

Popular posts from this blog

Beraya di Pulau Langkawi 2012

Assalamualaikum dan selamat sejahtera...Masih belum terlambat utk aku ucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri..
Entry kali ini aku nak ceritakan..Kami beraya di Langkawi...

19.08.2012 Ahad 
Pagi tu aku beraye kat Sungai buloh je la dgn kak Muni n My Hubby <3
Rumah pertama kteorg serang , Rumah ecah la..haha lepas tu pergi rumah  K.yt..Lepas tu
pergi umah akie jap...lepak2 tgk baby nani..tros gerak nak g umah Kak Ani...Lepas tu tros ke rumah Ibu di Cheras...Kami bertolak mlm ke Langkawi dlm pukul 9 mlm la lps Isyak...
Perjumpaan di RNR Rawang...Sampai di RNR Rawang..jmpa dgn mamawa n K.Awin
20.08.2012 Isnin :
                                             Sampai di jetty Kuala Perlis pukul 5 pagi...

Urusan beli tiket..Ferri pukul 7 pagi bertolak... Perjalanan dlm 1 jam 10 min ke Langkawi...sampai je kt Langkawi...dorang pergi amek kete sewa..kami tggu di jetty jer dulu...then pergi jln2 jap sementara nak tggu time utk check in...
then pukul 2 kami ke chalet yang dah booking tu.. Mali Perdana…

Bila Hati berbicara

Semakin cuba melupakan semakin kuat ia hadir di dalam mimpi...Mengapa???  Mungkin sillaturrahim masih utuh...atau diriku merinduimu... Segala kenangan pahit manis bersama di lalui.. tapi mengapa kini berdiam... Terdiam sunyi tanpa khabar...Apa salahku pada dirimu...? Bicarakanlah agar selesai semuanya... Jujurlah segala-galanya... Maaf dipohon andai diri ini menyakitimu....

Misi Tercapai 2017

Hai....entry aku yang lepas mengenai misi hamil aku kan...hehe Misi tu dah hampir tercapai,now aku dah hamil 5 minggu...tapi bukan dengan cara aku kuruskan badan dulu...Aku guna Probee dari Ailin...Aku beli dekat facebook kelab wanita ingin hamil..Saja nak cuba la..tak sampai sebulan penggunaan aku hamil..Semalam aku lewat 2 hari period...So tangan ni gatal dah kan nak buat UPT...debor dah rasa tunggu line keluar...Sekali 2 line...Syukur alhamdullilah sangat kepada Allah swt..Isnin ni nak pergi klinik utk pengesahan lepas tu pergi hospital terus...Untuk pengetahuan korang ni kali ke 5 aku hamil...Aku tak tahu lagi nasib aku macam mana...Aku harap kali ni Allah beri rezeki ini dekat aku...Aku akan update dari semasa ke semasa