Skip to main content

Macam2 hal la

Macam mana aku nak buat dengan kereta ni ha ? susah btol la selagi gmie tak beli kereta lain...Asyik berebut je...pastu ade je yang tak kene..kalau ckp psl kete je..msty ade yg tak kene...dia pun selalu cakap lambat..nak pakai kete tetibe jer..padahal aku dah plan mcm2 dan ni...semua kene cancel sebab dia nak pakai kete je...cube dia cakap awal2 nak pakai kete..takde la jadi mcam nie...haihh susah btol la...patutnya cakap klete tu kete mama jer..baru la sedar diri sikit kot...aku dah jadi takot nak bagi dia buang duit kat kete tu...kang banyak dia melabur...ape2 jadi kang dia sibuk nak kete tu pulak..beratt tuu...punohh..haihh..mcm mne la nak sttle ney...bila ntah dia nak beli kete sndri...ssh btol...16hb ni aku dah mula kerja baru..aku harap semua nya akan okey...gaji aku pun akan naik sikit...Ya allah permudahkan lah bagi aku segala urusan aku nanti..ni pasal moto gmie ni
tah bila dia nak uruskan ni..jgn nnti satu hari dpt kat abg dia sdah...aku dah bebel dah ape yg patut..tgk la mcm mne dia nak buat...Aku dah suh amek dah moto tu letak la kt umah sape2 dlu...yg pntg jgn letak kt umah dia yang puaka tu...hahahahaha

Comments

Popular posts from this blog

Beraya di Pulau Langkawi 2012

Assalamualaikum dan selamat sejahtera...Masih belum terlambat utk aku ucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri..
Entry kali ini aku nak ceritakan..Kami beraya di Langkawi...

19.08.2012 Ahad 
Pagi tu aku beraye kat Sungai buloh je la dgn kak Muni n My Hubby <3
Rumah pertama kteorg serang , Rumah ecah la..haha lepas tu pergi rumah  K.yt..Lepas tu
pergi umah akie jap...lepak2 tgk baby nani..tros gerak nak g umah Kak Ani...Lepas tu tros ke rumah Ibu di Cheras...Kami bertolak mlm ke Langkawi dlm pukul 9 mlm la lps Isyak...
Perjumpaan di RNR Rawang...Sampai di RNR Rawang..jmpa dgn mamawa n K.Awin
20.08.2012 Isnin :
                                             Sampai di jetty Kuala Perlis pukul 5 pagi...

Urusan beli tiket..Ferri pukul 7 pagi bertolak... Perjalanan dlm 1 jam 10 min ke Langkawi...sampai je kt Langkawi...dorang pergi amek kete sewa..kami tggu di jetty jer dulu...then pergi jln2 jap sementara nak tggu time utk check in...
then pukul 2 kami ke chalet yang dah booking tu.. Mali Perdana…

Bila Hati berbicara

Semakin cuba melupakan semakin kuat ia hadir di dalam mimpi...Mengapa???  Mungkin sillaturrahim masih utuh...atau diriku merinduimu... Segala kenangan pahit manis bersama di lalui.. tapi mengapa kini berdiam... Terdiam sunyi tanpa khabar...Apa salahku pada dirimu...? Bicarakanlah agar selesai semuanya... Jujurlah segala-galanya... Maaf dipohon andai diri ini menyakitimu....

Misi Tercapai 2017

Hai....entry aku yang lepas mengenai misi hamil aku kan...hehe Misi tu dah hampir tercapai,now aku dah hamil 5 minggu...tapi bukan dengan cara aku kuruskan badan dulu...Aku guna Probee dari Ailin...Aku beli dekat facebook kelab wanita ingin hamil..Saja nak cuba la..tak sampai sebulan penggunaan aku hamil..Semalam aku lewat 2 hari period...So tangan ni gatal dah kan nak buat UPT...debor dah rasa tunggu line keluar...Sekali 2 line...Syukur alhamdullilah sangat kepada Allah swt..Isnin ni nak pergi klinik utk pengesahan lepas tu pergi hospital terus...Untuk pengetahuan korang ni kali ke 5 aku hamil...Aku tak tahu lagi nasib aku macam mana...Aku harap kali ni Allah beri rezeki ini dekat aku...Aku akan update dari semasa ke semasa