Skip to main content

Lagu dan Kenangan

Rio-Layu di hujung mekar - Lagu ni buat aku teringat masa kat PLKN dulu...kumpulan 3 panggilan ke 6
                                          Kem Ulu Pari Negeri Sembilan... Miss u all girl...

Fotograf - Jangan kau ucap Selamat tinggal - Lagu aku dengan Edy...sebab apa tau jadi lagu                  
                                                                    kami...Setiap 
                                                                    kali aku keluar dengan dia...msti lagu ni akan keluar di 
                                                                    Seingat aku 4 kali kami keluar n 4 kali jugak lah lagu ni
                                                                    berkumandang radio.....Tempat kami..Klang....

Yantzen - Meniti Suratan - Bila aku dengar lagu ni...aku teringat kt Wan...sebab dia suka dengar lagu ni
                                         dulu -WANIZA-...Masa tu umur aku 15 tahun...Banyak kenangan aku dgn dia...

Gun & Roses - Don't Cry - Aku tau lagu ni dari epul (Hasbullah Mawardi)...dia cakap sebelum tidur dia  msti
                                          dengar lagu ni..baru dia boleh tidur...n dia bagi lagu ni kat aku...n aku plak nyanyi
                                          lagu ni tuk Edy...hahahaha...

Laksamana - Gugurnya bunga cinta - Nizam Zaini...aku bagi lagu ni kat Nizam...Ayat dia mmg mendalam...

*tapi ape2 pun...semua tu adalah kenangan yang lalu*

Comments

Popular posts from this blog

Beraya di Pulau Langkawi 2012

Assalamualaikum dan selamat sejahtera...Masih belum terlambat utk aku ucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri..
Entry kali ini aku nak ceritakan..Kami beraya di Langkawi...

19.08.2012 Ahad 
Pagi tu aku beraye kat Sungai buloh je la dgn kak Muni n My Hubby <3
Rumah pertama kteorg serang , Rumah ecah la..haha lepas tu pergi rumah  K.yt..Lepas tu
pergi umah akie jap...lepak2 tgk baby nani..tros gerak nak g umah Kak Ani...Lepas tu tros ke rumah Ibu di Cheras...Kami bertolak mlm ke Langkawi dlm pukul 9 mlm la lps Isyak...
Perjumpaan di RNR Rawang...Sampai di RNR Rawang..jmpa dgn mamawa n K.Awin
20.08.2012 Isnin :
                                             Sampai di jetty Kuala Perlis pukul 5 pagi...

Urusan beli tiket..Ferri pukul 7 pagi bertolak... Perjalanan dlm 1 jam 10 min ke Langkawi...sampai je kt Langkawi...dorang pergi amek kete sewa..kami tggu di jetty jer dulu...then pergi jln2 jap sementara nak tggu time utk check in...
then pukul 2 kami ke chalet yang dah booking tu.. Mali Perdana…

Bila Hati berbicara

Semakin cuba melupakan semakin kuat ia hadir di dalam mimpi...Mengapa???  Mungkin sillaturrahim masih utuh...atau diriku merinduimu... Segala kenangan pahit manis bersama di lalui.. tapi mengapa kini berdiam... Terdiam sunyi tanpa khabar...Apa salahku pada dirimu...? Bicarakanlah agar selesai semuanya... Jujurlah segala-galanya... Maaf dipohon andai diri ini menyakitimu....

Misi Tercapai 2017

Hai....entry aku yang lepas mengenai misi hamil aku kan...hehe Misi tu dah hampir tercapai,now aku dah hamil 5 minggu...tapi bukan dengan cara aku kuruskan badan dulu...Aku guna Probee dari Ailin...Aku beli dekat facebook kelab wanita ingin hamil..Saja nak cuba la..tak sampai sebulan penggunaan aku hamil..Semalam aku lewat 2 hari period...So tangan ni gatal dah kan nak buat UPT...debor dah rasa tunggu line keluar...Sekali 2 line...Syukur alhamdullilah sangat kepada Allah swt..Isnin ni nak pergi klinik utk pengesahan lepas tu pergi hospital terus...Untuk pengetahuan korang ni kali ke 5 aku hamil...Aku tak tahu lagi nasib aku macam mana...Aku harap kali ni Allah beri rezeki ini dekat aku...Aku akan update dari semasa ke semasa