Skip to main content

If I Leave-Lee Hyun Jin (Heartstrings)

문득 새벽을 알리는
If the wind might blow on my heart
nuntteun saebyeog-eul allineun
바람 하나가 지나거든 
Telling me again that I’m alone
keu palan hanaga jinageodeun
그저 한숨쉬듯 물어볼까요 
Should I just give out a sigh and ask myself.

keujyeo hansumswideus mul-eobolkkayo
나는 왜 살고 있는지 
Why do I have to live myself

nannun wae salgo issneunji
나 슬퍼도 살아야 하네 
Though I may be sad I’ve got to live

na seulpeodo saraya hane
나 슬퍼서 살아야 하네~ 
Because I feel so sad I must go on~

na seulpeoso saraya hane…


이 삶이 다 하고 나야 알텐데 
I know that I will understand when I’m gone.

i sal-mida hagonaya altende
내가 이 세상을 
Why I just had to live

naega isesang-eul
다녀간 그 이율
My life here in this world

danyeogan geu-iyu
나가고 기억하는 이
You were the only one for me

na gago gieokhaneun i
나 슬픔까지도 
The sorrow of my heart

na seulpeum kkajido

사랑했다~ 
You loved me so~

saranghaeta

Comments

Popular posts from this blog

Beraya di Pulau Langkawi 2012

Assalamualaikum dan selamat sejahtera...Masih belum terlambat utk aku ucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri..
Entry kali ini aku nak ceritakan..Kami beraya di Langkawi...

19.08.2012 Ahad 
Pagi tu aku beraye kat Sungai buloh je la dgn kak Muni n My Hubby <3
Rumah pertama kteorg serang , Rumah ecah la..haha lepas tu pergi rumah  K.yt..Lepas tu
pergi umah akie jap...lepak2 tgk baby nani..tros gerak nak g umah Kak Ani...Lepas tu tros ke rumah Ibu di Cheras...Kami bertolak mlm ke Langkawi dlm pukul 9 mlm la lps Isyak...
Perjumpaan di RNR Rawang...Sampai di RNR Rawang..jmpa dgn mamawa n K.Awin
20.08.2012 Isnin :
                                             Sampai di jetty Kuala Perlis pukul 5 pagi...

Urusan beli tiket..Ferri pukul 7 pagi bertolak... Perjalanan dlm 1 jam 10 min ke Langkawi...sampai je kt Langkawi...dorang pergi amek kete sewa..kami tggu di jetty jer dulu...then pergi jln2 jap sementara nak tggu time utk check in...
then pukul 2 kami ke chalet yang dah booking tu.. Mali Perdana…

Bila Hati berbicara

Semakin cuba melupakan semakin kuat ia hadir di dalam mimpi...Mengapa???  Mungkin sillaturrahim masih utuh...atau diriku merinduimu... Segala kenangan pahit manis bersama di lalui.. tapi mengapa kini berdiam... Terdiam sunyi tanpa khabar...Apa salahku pada dirimu...? Bicarakanlah agar selesai semuanya... Jujurlah segala-galanya... Maaf dipohon andai diri ini menyakitimu....

Misi Tercapai 2017

Hai....entry aku yang lepas mengenai misi hamil aku kan...hehe Misi tu dah hampir tercapai,now aku dah hamil 5 minggu...tapi bukan dengan cara aku kuruskan badan dulu...Aku guna Probee dari Ailin...Aku beli dekat facebook kelab wanita ingin hamil..Saja nak cuba la..tak sampai sebulan penggunaan aku hamil..Semalam aku lewat 2 hari period...So tangan ni gatal dah kan nak buat UPT...debor dah rasa tunggu line keluar...Sekali 2 line...Syukur alhamdullilah sangat kepada Allah swt..Isnin ni nak pergi klinik utk pengesahan lepas tu pergi hospital terus...Untuk pengetahuan korang ni kali ke 5 aku hamil...Aku tak tahu lagi nasib aku macam mana...Aku harap kali ni Allah beri rezeki ini dekat aku...Aku akan update dari semasa ke semasa