Skip to main content

Misi Tercapai 2017

Hai....entry aku yang lepas mengenai misi hamil aku kan...hehe Misi tu dah hampir tercapai,now aku dah hamil 5 minggu...tapi bukan dengan cara aku kuruskan badan dulu...Aku guna Probee dari Ailin...Aku beli dekat facebook kelab wanita ingin hamil..Saja nak cuba la..tak sampai sebulan penggunaan aku hamil..Semalam aku lewat 2 hari period...So tangan ni gatal dah kan nak buat UPT...debor dah rasa tunggu line keluar...Sekali 2 line...Syukur alhamdullilah sangat kepada Allah swt..Isnin ni nak pergi klinik utk pengesahan lepas tu pergi hospital terus...Untuk pengetahuan korang ni kali ke 5 aku hamil...Aku tak tahu lagi nasib aku macam mana...Aku harap kali ni Allah beri rezeki ini dekat aku...Aku akan update dari semasa ke semasa

Comments

Popular posts from this blog

Up To Date

Assalamualaikum....Bapak lama aku tak tulis blog...hahahah....giler kau...aku hari2 bz keje...balik kerja malam...kadang-kadang pukul 8...paling lewat pukul 10 mlm...atas pukul 10 malam dah jadi seram dah tinggal kat opis ni sorang-sorang....
Hahahahaha....okey sepanjang aku kerja sini...Aku dah keluar kereta aku sendiri atas hasil duit aku sendiri BMH ape ntah no plat dia aku tak hingat....hahahaha Myvi Putih...kejap lagi aku post gambar nye....
Sekarang agak risau juga sebab  aku ni boros juga....hahahaha...tapi takpe lah....Insha Allah semua yang di rancang berjalan dengan lancar Amin...Aku malas nak cite banyak...aku just share la...gambar2 eh...hehehe...  Hehe Dats my own property BMH 4738...  Guess who ?? hehe anak abg epulllll...comey kan ? Nazirah wedding...haha...kau orang kedua kawin dlm group kita...ahakss BFF

ARTIKEL MENGENAI ALONG SPOON

Pejam celik pejam celik, dah hampir 10 tahun Along Spoon meninggalkan kita semua.saya percaya sesiapa yang membesar di pertengahan tahun 1990-an pasti tidak dapat melupakan nama ini. Masa tu memang sedih bila nengok Buletin Utama bila ibu kandung Along tetap percaya yang anaknya masih hidup dan akan kembali suatu hari lagi sedangkan DNA mengesahkan yang mayat tersebut sememangnya Along. Along atau nama sebenarnya Sabi’ul Malik yang ketika itu berusia 19 tahun, telah ditemui mati di tepi jalan di Kilometer 28, Jalan Kuala Klawang-Genting Peras, Jelebu pada jam 1 pagi, 26 Disember 1999. Along dibunuh ditempat lain sebelum mayatnya di buang di dalam gaung tersebut.
Seorang anggota polis berpangkat Lans Koperal, Mohamed Ya’cob dari cawangan pengawal pengiring Ibu Pejabat Polis Kontinjen Kuala Lumpur didapati bersalah oleh Mahkamah Tinggi terhadap tuduhan membunuh Along dengan sengaja. Masihkah anda ingat mengapa Along dibunuh? Saya tidak mahu sebutkan kerana menghormati orang yang sudah ti…

Updated Misi Hamil 2017-2018

Hai semua...Hari ni aku nak update pasal pregnancy aku...
So last yang aku pergi Hsptl Sg.Buloh haritu sebab ada spotted kan..Then dokter bagi masa lagi 2 minggu untuk datang repeat scan...3hb Januari 2018...Ouh ya sebelum tu Happy New Year...And tahun ni aku dah berumur 27 tahun...huhuhuh..Lagi 3 tahun nak masuk 3 siris dah ni...Hahaha...

Ok back to my story...Setiap kali lepas solat aku akan berdoa semoga diberi peluang menjadi ibu kali ni..tapi sehari sebelum 3hb tu...tetibe ada bleeding..keluar la seketul daging kecil...aku dah putus harapan dah masa ni..Mungkin Allah tak nak bagi lagi Rezki kat aku...Sah la aku menangis jugak...Memang aku rasa down jgk...Sebab ni kali ke 6 kan..Sape je yang tak sedih kalau jadi macam ni...kenapa tak tunggu sampai esok je..kan nak jumpa dokter dah..Aku bagi tau abg gmie aku..Dia pun suruh aku sabar je...Esok pergi je la hadap dokter dengan hambar.

3hb Jan 18

So pepagi bangun..mesti la tak ada mood sangat mengenangkan hal semalam...WE ols pun pergi…