Skip to main content

MEMANG LELAKI SUKE CKP MCM TU KE HAH..??

semalam aku lepak uma ca ngn gmi..tah cmne ley trgerak na tgk hp ca..mse tu na bkk pic tp trmasuk kt mcj lak...aku pun tgk la..pas2 aku tgk ade mcj dr gmi"ca jom dating"..n 1 lg mcj "japg g dating la setan"..pergghhh mangkok ayon tol..mse tu ca ngah mkn..aku ckp la kt gmie..ape ni...dy ley ckp.."elehh tu gurau2 je lah"..adehh lg la panaz aku dgr...aku tros blah...aty da panaz ni..sial tol tu je jwpn dy..aku tros naik moto gmie dok blakunk..anta g uma dy..smpai kt rumah dy..dy tarik kncy moto..ha brgdoh la kejap..gmie ckp..
G-xyah r na marah2 na ngamuk2 ni pehal?
Z-ouh tak leh na marah r xleh na ngamuk r k fine..aku ta ngamuk..aku na blah..
G-azan ni kn
Z-mampos kau la..
G-dgr dlu org na ckp.."tu mse aritu la org na bg hp kt ca.."lau org ade slh tyh r na marah..tego je da lah..
Z-ta kesah la ape pun..laki sume same..tu je yg tau ckp..gurau lah sje2 lah...tp kau ta pk ke aty aku yg bace even pun tu kwn aku..cube kalau kau yg bace aku anta kt kawan kau mcm tu..kau bengang x...kau pk la..pas2 kau na suh aku relax..
G-da tyh r na nangis..
Z-aku nangis sbb sape..kau kn kau nak ke aku nangis sbb laki lain..??
G-..........
ha tau pun na pujuk..hahaha..hurm~diam tros dy...da tau salah bkn na mintak maaf ke ape..ni tak..gurau la ape lah...cube la lau aku wt cmtu kt dy..ape ase nye tu hah...bagi lelaki kat lua tu..pompuan mmg jeles ngn pompuan...lg2 lau laki dy tu yg dok mule dulu...jgn amik mudah je perkara yang korang rase kecik...

Comments

Popular posts from this blog

Beraya di Pulau Langkawi 2012

Assalamualaikum dan selamat sejahtera...Masih belum terlambat utk aku ucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri..
Entry kali ini aku nak ceritakan..Kami beraya di Langkawi...

19.08.2012 Ahad 
Pagi tu aku beraye kat Sungai buloh je la dgn kak Muni n My Hubby <3
Rumah pertama kteorg serang , Rumah ecah la..haha lepas tu pergi rumah  K.yt..Lepas tu
pergi umah akie jap...lepak2 tgk baby nani..tros gerak nak g umah Kak Ani...Lepas tu tros ke rumah Ibu di Cheras...Kami bertolak mlm ke Langkawi dlm pukul 9 mlm la lps Isyak...
Perjumpaan di RNR Rawang...Sampai di RNR Rawang..jmpa dgn mamawa n K.Awin
20.08.2012 Isnin :
                                             Sampai di jetty Kuala Perlis pukul 5 pagi...

Urusan beli tiket..Ferri pukul 7 pagi bertolak... Perjalanan dlm 1 jam 10 min ke Langkawi...sampai je kt Langkawi...dorang pergi amek kete sewa..kami tggu di jetty jer dulu...then pergi jln2 jap sementara nak tggu time utk check in...
then pukul 2 kami ke chalet yang dah booking tu.. Mali Perdana…

Bila Hati berbicara

Semakin cuba melupakan semakin kuat ia hadir di dalam mimpi...Mengapa???  Mungkin sillaturrahim masih utuh...atau diriku merinduimu... Segala kenangan pahit manis bersama di lalui.. tapi mengapa kini berdiam... Terdiam sunyi tanpa khabar...Apa salahku pada dirimu...? Bicarakanlah agar selesai semuanya... Jujurlah segala-galanya... Maaf dipohon andai diri ini menyakitimu....

Misi Tercapai 2017

Hai....entry aku yang lepas mengenai misi hamil aku kan...hehe Misi tu dah hampir tercapai,now aku dah hamil 5 minggu...tapi bukan dengan cara aku kuruskan badan dulu...Aku guna Probee dari Ailin...Aku beli dekat facebook kelab wanita ingin hamil..Saja nak cuba la..tak sampai sebulan penggunaan aku hamil..Semalam aku lewat 2 hari period...So tangan ni gatal dah kan nak buat UPT...debor dah rasa tunggu line keluar...Sekali 2 line...Syukur alhamdullilah sangat kepada Allah swt..Isnin ni nak pergi klinik utk pengesahan lepas tu pergi hospital terus...Untuk pengetahuan korang ni kali ke 5 aku hamil...Aku tak tahu lagi nasib aku macam mana...Aku harap kali ni Allah beri rezeki ini dekat aku...Aku akan update dari semasa ke semasa