Skip to main content

11.12.11 Hari Pernikahan Aku & Dia

Assalamuakaikum.....11.12.11..bermulalah cerita tentang aku dan dia sebagai 

suami dan isteri....aku di nikahkan di Masjid Kuning kota 

Damansara..berwalikan Qadi,dan dihadiri adik beradik,sepupu sepapat &

 kawan2 rapat aku....hahahahaha..seram gak la...lame gak Qadi tu 

Tazkirah..sejam lbeh kott..naik kematu kaki aku ni ha...hohohoh...selamat 

sudah aku jadi isteri dia...ni lah jodoh dari allah...yg mmg aku ta sangke 

lnsg...huhuhu...


25.12.11..hari persandingan aku ngn die..






ngam2 ari sabtu tu 

aku tros demam..ish ish ish...lnsg tak larat na buat keje...aku baring je la 1 

hari....aku masih tak boleh biase kan kt rumah die..yela..serbe tak kene...tkot 

la..yela rumah org kan...nak tido je pun rase ta sedap la..na buat keje lak..aku 

mmg tak larat...hmm...hari ahad tu aku bersanding ngn die..ramai gak yg 

dtg..family aku..kak muni n kwn2 die..liana..kak nor n ezah..uda ade dtg..mija 

pun ade..abg epul..abg rahim..ejoy pun ade..nizam n the geng..huhu sayu je 

aku tgk wajah seseorng..hehe..tp tkpe la...kne lupekan sume tu...tu sume 

kisah2 lame...skrg ni hidup baru aku...huhu..anak...psl ank kami rancang dlu 

la...sbb ta stabil lg...kang kesian kat ank tuu...so we decide a family planning 

1st...hehehe...Bermulalah aku sebagai seorang ISTERI..

Comments

Popular posts from this blog

Beraya di Pulau Langkawi 2012

Assalamualaikum dan selamat sejahtera...Masih belum terlambat utk aku ucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri..
Entry kali ini aku nak ceritakan..Kami beraya di Langkawi...

19.08.2012 Ahad 
Pagi tu aku beraye kat Sungai buloh je la dgn kak Muni n My Hubby <3
Rumah pertama kteorg serang , Rumah ecah la..haha lepas tu pergi rumah  K.yt..Lepas tu
pergi umah akie jap...lepak2 tgk baby nani..tros gerak nak g umah Kak Ani...Lepas tu tros ke rumah Ibu di Cheras...Kami bertolak mlm ke Langkawi dlm pukul 9 mlm la lps Isyak...
Perjumpaan di RNR Rawang...Sampai di RNR Rawang..jmpa dgn mamawa n K.Awin
20.08.2012 Isnin :
                                             Sampai di jetty Kuala Perlis pukul 5 pagi...

Urusan beli tiket..Ferri pukul 7 pagi bertolak... Perjalanan dlm 1 jam 10 min ke Langkawi...sampai je kt Langkawi...dorang pergi amek kete sewa..kami tggu di jetty jer dulu...then pergi jln2 jap sementara nak tggu time utk check in...
then pukul 2 kami ke chalet yang dah booking tu.. Mali Perdana…

Bila Hati berbicara

Semakin cuba melupakan semakin kuat ia hadir di dalam mimpi...Mengapa???  Mungkin sillaturrahim masih utuh...atau diriku merinduimu... Segala kenangan pahit manis bersama di lalui.. tapi mengapa kini berdiam... Terdiam sunyi tanpa khabar...Apa salahku pada dirimu...? Bicarakanlah agar selesai semuanya... Jujurlah segala-galanya... Maaf dipohon andai diri ini menyakitimu....

Misi Tercapai 2017

Hai....entry aku yang lepas mengenai misi hamil aku kan...hehe Misi tu dah hampir tercapai,now aku dah hamil 5 minggu...tapi bukan dengan cara aku kuruskan badan dulu...Aku guna Probee dari Ailin...Aku beli dekat facebook kelab wanita ingin hamil..Saja nak cuba la..tak sampai sebulan penggunaan aku hamil..Semalam aku lewat 2 hari period...So tangan ni gatal dah kan nak buat UPT...debor dah rasa tunggu line keluar...Sekali 2 line...Syukur alhamdullilah sangat kepada Allah swt..Isnin ni nak pergi klinik utk pengesahan lepas tu pergi hospital terus...Untuk pengetahuan korang ni kali ke 5 aku hamil...Aku tak tahu lagi nasib aku macam mana...Aku harap kali ni Allah beri rezeki ini dekat aku...Aku akan update dari semasa ke semasa