Skip to main content

Patut ke tak patut ???



Hye....hurm cmne aku nak mule cerita nihh...okey mcm ni lah..semalam aku minx izin kat gmie nak g bank ngn abg kamal...tau la org tue tu bkn rety na bank in duit ke ape ke...seblum ni pun aku ni je la yang dia boleh harapkan kalau pasal duit..yela dia kan dah mcm abg aku..sape lagi kalau bkn aku dia nak minx tlg..relex je gmie ley ckp...abg k usung aku sane sini..menyirap je aku dgr..ngamuk la aku..bkn ape..aku tau la status aku ni bini org..tp bknnye aku ta minx izin kat die..aku tatau la ape die jeles sgtt...die marah sbb abg k ade gambo aku lam wallet die...aku tatau na ckp cmne lg dah..gambo tu da bertaun2 ade lam wallet abg k..dah tu ???na aku ckp kt abg k ke suh buang gambo aku..ishh ta faham la aku..na jeles pun agk2 la..pastu pasal zam lak..die ckp die ta suke aku mcj ngn zam..korang na tau mcj ape yg die marah sgt..aku mcj zam aritu..aku ckp thanks la dtg knduri aku..hahhh!!!! psl tu yg die marah..ya allah...bkn nye aku mcj thankz kat zam sorang pun..ramai lg aku mcj thanks..tp itu yg diungkit nye...aku ni da kawin la ngn die..bkn nye couple lg..teruk sgt la..semalam nak terkeluar je dr mulot aku yg celupar ni..nak je ckp..nyesal la ade status bini org ni !!! tp aku sabo2..sabo makcik sabo0...ya allah kuatkanlah diriku dalam menempuh segala ujian perkahwinan ini..amin~

Comments

Popular posts from this blog

Beraya di Pulau Langkawi 2012

Assalamualaikum dan selamat sejahtera...Masih belum terlambat utk aku ucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri..
Entry kali ini aku nak ceritakan..Kami beraya di Langkawi...

19.08.2012 Ahad 
Pagi tu aku beraye kat Sungai buloh je la dgn kak Muni n My Hubby <3
Rumah pertama kteorg serang , Rumah ecah la..haha lepas tu pergi rumah  K.yt..Lepas tu
pergi umah akie jap...lepak2 tgk baby nani..tros gerak nak g umah Kak Ani...Lepas tu tros ke rumah Ibu di Cheras...Kami bertolak mlm ke Langkawi dlm pukul 9 mlm la lps Isyak...
Perjumpaan di RNR Rawang...Sampai di RNR Rawang..jmpa dgn mamawa n K.Awin
20.08.2012 Isnin :
                                             Sampai di jetty Kuala Perlis pukul 5 pagi...

Urusan beli tiket..Ferri pukul 7 pagi bertolak... Perjalanan dlm 1 jam 10 min ke Langkawi...sampai je kt Langkawi...dorang pergi amek kete sewa..kami tggu di jetty jer dulu...then pergi jln2 jap sementara nak tggu time utk check in...
then pukul 2 kami ke chalet yang dah booking tu.. Mali Perdana…

Bila Hati berbicara

Semakin cuba melupakan semakin kuat ia hadir di dalam mimpi...Mengapa???  Mungkin sillaturrahim masih utuh...atau diriku merinduimu... Segala kenangan pahit manis bersama di lalui.. tapi mengapa kini berdiam... Terdiam sunyi tanpa khabar...Apa salahku pada dirimu...? Bicarakanlah agar selesai semuanya... Jujurlah segala-galanya... Maaf dipohon andai diri ini menyakitimu....

Misi Tercapai 2017

Hai....entry aku yang lepas mengenai misi hamil aku kan...hehe Misi tu dah hampir tercapai,now aku dah hamil 5 minggu...tapi bukan dengan cara aku kuruskan badan dulu...Aku guna Probee dari Ailin...Aku beli dekat facebook kelab wanita ingin hamil..Saja nak cuba la..tak sampai sebulan penggunaan aku hamil..Semalam aku lewat 2 hari period...So tangan ni gatal dah kan nak buat UPT...debor dah rasa tunggu line keluar...Sekali 2 line...Syukur alhamdullilah sangat kepada Allah swt..Isnin ni nak pergi klinik utk pengesahan lepas tu pergi hospital terus...Untuk pengetahuan korang ni kali ke 5 aku hamil...Aku tak tahu lagi nasib aku macam mana...Aku harap kali ni Allah beri rezeki ini dekat aku...Aku akan update dari semasa ke semasa