Skip to main content

Bilik Bujang Aku & Bilik Couple aku....


Haha rasanya aku tak pernah lagi post pasal bilik aku... So hari ni aku akan  Cerita la pasal Bilik bujang aku dulu..Ni sebelum aku kahwin la...Aku memang suka hias bilik aku...exspecially cat kale pink...
hohoho..My faburet Kale u ollss...hahaha....Aku akan hias dengan Teddy2...tampal wall sticker yg cute2... Banyak kali jgk la aku tuko2...Ni Gambo bilik bujang aku...

hohoho..My faburet Kale u ollss...hahaha....Aku akan hias dengan Teddy2...tampal wall sticker yg cute2... Banyak kali jgk la aku tuko2...Ni Gambo bilik bujang aku...

hohoho..My faburet Kale u ollss...hahaha....Aku akan hias dengan Teddy2...tampal wall sticker yg cute2... Banyak kali jgk la aku tuko2...Ni Gambo bilik bujang aku... hohoho..My faburet Kale u ollss...hahaha....Aku akan hias dengan Teddy2...tampal wall sticker yg cute2... Banyak kali jgk la aku tuko2...Ni Gambo bilik bujang aku...

Banyak x patung2....


Mase bujang..katil pun bujang la...hampir 10 tahun aku tidur kt katil tu...kikikiki



almari pun bujang2 je...smpai tak cukup baju aku..aku sangkot kat luar jer..haha...maklum la..mak dulu suka beli baju...ahakss


tuh laptop kesayangan aku...smpai la ni ade..tp skrg dah kene bagi kat mek lili tu...haihhh
Lepas ni aku masukkan gamba bilik Orang dah kahwin okey..U olls wait n see okey..hohohohoh

So today i masukkan pic bilik Couple i...huhuhu

 Thats My Couple Rooms...Ehehehe tak banyak berubah kan sama macam dulu...Yela..sebab bilik nye tu besar lubang hidung jer...huhohohoh
Rak yang lain tapi still konsep yang sama...huhu
Perabut je yang berubah sikit....

Comments

Popular posts from this blog

Hamil 2017 December

Assalamualaikum...hai semua...hari ni aku nk update pasal kehamilan...Yey bulan December ni aku kembali hamil kali ke 6...Last update aku haritu bulan May 2017...Tu pun kandungan aku tak menjadi...So lps je aku gugur kali ke 5 haritu...Hsptl terus set appointment dengan pakar gynea...Pakar cakap aku memang tak ada masalah untuk mengandung TAPI aku ada masalah untuk kekalkan kandungan aku...Yes tu yang diorang ulang-ulang cakap...So bermula lah Eksperimen atas aku...Ok Mula-mula diorang amek darah untuk cek

Tyroid -ive
Diabetes -ive
System Inmune -ive

TORCH -ive

so far semua negativ...so aku pas bab yang ni...Aku still tggu keputusan untuk Trombofilia...Sejenis penyakit darah beku..atau kalau mengandung darah tu tak sampai kat janin...So janin akan gugur...Bulan March 18 nnti baru dpt tau result dia..Biasa la kalau berurusan dgn Gov mmg lambat...Oke lepas je aku dpt result seperti di atas...and dokter said aku dah boleh preggy balik lepas 6 bulan miscarriage..Then Bulan Nov pun aku sta…

Beraya di Pulau Langkawi 2012

Assalamualaikum dan selamat sejahtera...Masih belum terlambat utk aku ucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri..
Entry kali ini aku nak ceritakan..Kami beraya di Langkawi...

19.08.2012 Ahad 
Pagi tu aku beraye kat Sungai buloh je la dgn kak Muni n My Hubby <3
Rumah pertama kteorg serang , Rumah ecah la..haha lepas tu pergi rumah  K.yt..Lepas tu
pergi umah akie jap...lepak2 tgk baby nani..tros gerak nak g umah Kak Ani...Lepas tu tros ke rumah Ibu di Cheras...Kami bertolak mlm ke Langkawi dlm pukul 9 mlm la lps Isyak...
Perjumpaan di RNR Rawang...Sampai di RNR Rawang..jmpa dgn mamawa n K.Awin
20.08.2012 Isnin :
                                             Sampai di jetty Kuala Perlis pukul 5 pagi...

Urusan beli tiket..Ferri pukul 7 pagi bertolak... Perjalanan dlm 1 jam 10 min ke Langkawi...sampai je kt Langkawi...dorang pergi amek kete sewa..kami tggu di jetty jer dulu...then pergi jln2 jap sementara nak tggu time utk check in...
then pukul 2 kami ke chalet yang dah booking tu.. Mali Perdana…

Misi Tercapai 2017

Hai....entry aku yang lepas mengenai misi hamil aku kan...hehe Misi tu dah hampir tercapai,now aku dah hamil 5 minggu...tapi bukan dengan cara aku kuruskan badan dulu...Aku guna Probee dari Ailin...Aku beli dekat facebook kelab wanita ingin hamil..Saja nak cuba la..tak sampai sebulan penggunaan aku hamil..Semalam aku lewat 2 hari period...So tangan ni gatal dah kan nak buat UPT...debor dah rasa tunggu line keluar...Sekali 2 line...Syukur alhamdullilah sangat kepada Allah swt..Isnin ni nak pergi klinik utk pengesahan lepas tu pergi hospital terus...Untuk pengetahuan korang ni kali ke 5 aku hamil...Aku tak tahu lagi nasib aku macam mana...Aku harap kali ni Allah beri rezeki ini dekat aku...Aku akan update dari semasa ke semasa