Skip to main content

Perempuan Meroyan

Kalau dah sakai tu memang sakai jugak...Aku memang dah lama kott sakit hati dgn kau...Akhirnya malam tadi ter GADOH jugak...rasa nak je tumbok muka dia semalam....eeeeeee...HAHAHAHA....Aku dah malas nak balik sana lagi...Selagi Betina Sial tu ada...Memang tak la nak pergi sana...And for you my Beloved Hubby...GTH !!! Memang tak boleh terima la perangai kau...Kau memang tak akan berubah....Masa aku perlu kan kau...kau boleh mintak aku tinggalkan kau sorang2??? WTF ??? Sape yang tengah tensen skrg ney...kau ke  aku ??? Aku memang tak faham la kau ni mcm mana punya perangai... I dont care if u read this !!! Coz this is totally right my feeling now !!! Makkkkk...Sorry la tergadoh pulak kat rumah mak...HAHAHAH..tapi mintak maaf la...ZT xkan balik sana selagi perempuan Gilo tu ade kat rumah tuuu....Better to be this way...Sebab kau pun xnak balik rumah mama aku kan...So kita tgkk mcm mana nanti...4 sure aku akan tetap tinggal kat rumah mama aku....Bila la nak dapat rumah sendiri ney...Aku dah busan hidup macam ni...Dok sorang2 pun takpe...I dont mind...

Comments

Popular posts from this blog

Beraya di Pulau Langkawi 2012

Assalamualaikum dan selamat sejahtera...Masih belum terlambat utk aku ucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri..
Entry kali ini aku nak ceritakan..Kami beraya di Langkawi...

19.08.2012 Ahad 
Pagi tu aku beraye kat Sungai buloh je la dgn kak Muni n My Hubby <3
Rumah pertama kteorg serang , Rumah ecah la..haha lepas tu pergi rumah  K.yt..Lepas tu
pergi umah akie jap...lepak2 tgk baby nani..tros gerak nak g umah Kak Ani...Lepas tu tros ke rumah Ibu di Cheras...Kami bertolak mlm ke Langkawi dlm pukul 9 mlm la lps Isyak...
Perjumpaan di RNR Rawang...Sampai di RNR Rawang..jmpa dgn mamawa n K.Awin
20.08.2012 Isnin :
                                             Sampai di jetty Kuala Perlis pukul 5 pagi...

Urusan beli tiket..Ferri pukul 7 pagi bertolak... Perjalanan dlm 1 jam 10 min ke Langkawi...sampai je kt Langkawi...dorang pergi amek kete sewa..kami tggu di jetty jer dulu...then pergi jln2 jap sementara nak tggu time utk check in...
then pukul 2 kami ke chalet yang dah booking tu.. Mali Perdana…

Bila Hati berbicara

Semakin cuba melupakan semakin kuat ia hadir di dalam mimpi...Mengapa???  Mungkin sillaturrahim masih utuh...atau diriku merinduimu... Segala kenangan pahit manis bersama di lalui.. tapi mengapa kini berdiam... Terdiam sunyi tanpa khabar...Apa salahku pada dirimu...? Bicarakanlah agar selesai semuanya... Jujurlah segala-galanya... Maaf dipohon andai diri ini menyakitimu....

Misi Tercapai 2017

Hai....entry aku yang lepas mengenai misi hamil aku kan...hehe Misi tu dah hampir tercapai,now aku dah hamil 5 minggu...tapi bukan dengan cara aku kuruskan badan dulu...Aku guna Probee dari Ailin...Aku beli dekat facebook kelab wanita ingin hamil..Saja nak cuba la..tak sampai sebulan penggunaan aku hamil..Semalam aku lewat 2 hari period...So tangan ni gatal dah kan nak buat UPT...debor dah rasa tunggu line keluar...Sekali 2 line...Syukur alhamdullilah sangat kepada Allah swt..Isnin ni nak pergi klinik utk pengesahan lepas tu pergi hospital terus...Untuk pengetahuan korang ni kali ke 5 aku hamil...Aku tak tahu lagi nasib aku macam mana...Aku harap kali ni Allah beri rezeki ini dekat aku...Aku akan update dari semasa ke semasa